CHP 'Kardeş ilçe' projesinde start verdi: Başkanlar kardeş ilçede çalıştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı daha önce uygulamaya koyduğu kardeş ilçe çalışmasını bugün başlattı.

CHP 'Kardeş ilçe' projesinde start verdi: Başkanlar kardeş ilçede çalıştı

 'Kardeş ilçe' projesi kapsamında belediyesi CHP'de olmayan ilçelerde CHP İzmir 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner koordinatörlüğünde saha çalışması başlattı.

Bergama ile kardeş ilçe yapılan Çiğli, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öncülüğünde, İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, meclis üyeleri,  İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetiminden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekiple Bergama'da çalışma yaptı. Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz da heyete eşlik etti.

Narlıdere, Aliağa ile kardeş yapılırken Başkan Ali Engin öncülüğünde İlçe Başkanı Mesut Durgun ve yönetimi, İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, İl Başkan Yardımcısı Sedrettin  Coşkuner ve CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuz ile birlikte çalışma yürüttü. 

Son olarak Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile İlçe Başkanı Ahmet Celil Balyeli ve örgüt üyeleri Menemen’e çıkarma yaptı. CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ve yönetimi ile birlikte Menemen’de saha çalışması gerçekleştirildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0