Beşyol köyü muhtarı Mustafa Bahşi’den basına bir tehdit daha!

Beşyol köyü muhtarı Mustafa Bahşi’den basına bir tehdit daha!

Sit alanı tarım arazilerini Çanakkale Çan Asliye Hukuk Mahkemesi’nden danışıklı kararlar ile bölerek satan korsan emlakçı muhtar Mustafa Bahşi ve ortağı Demirkol İnşaat sahibi Turgut Demirkol hakkında bir süredir Ege Ajans olarak haber yapmaktayız.

Bu konuları ilk haber yapan Yerelin Sesi Gazetesi daha önce Mustafa Bahşi’nin adamları tarafından tehdit edilmiş ve durum savcılığa yansımıştı. Mustafa Bahşi ve ortağı Turgut Demirkol İzmir’in tanınmış suç örgütleri ile ofisimize gelerek haber ajansımızı tehdit etmiştir. Kendisini Gökhan Kaleli olarak tanıtan şahıs beraberindeki 2 kişi ile birlikte ofisimize gelerek söz konusunu haberlerin kaynağının Ege Ajans olduğunu ve bunun hesabını bizlerden soracaklarını söylemiştir.

Ege Ajans olarak; halkın haber alma özgürlüğü ve yanlış işlerin haber yapılarak resmi kurumların bundan haberdar edilmesi yayın ilkemizdir. Gazetemizi ve yazarlarımızı tehdit eden muhtar Mustafa Bahşi, ortağı Turgut Demirkol ve ortağı olduğu iddiasıyla ofisimize gelerek bizleri tehdit eden Gökhan Kaleli hakkında Avukatlarımız aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş olmaktayız. Konu yasal mercilere intikal etmiş olup yasal süreç hakkında zaman zaman okuyucularımız bilgilendirilecektir.

Sit alanı tarım arazilerinin İzmir dışı mahkemelerden usulsüz olarak bölünerek arsa diye satılmasına ve İzmir halkının dolandırılmasına Ege Ajans olarak asla müsaade etmeyeceğiz.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2022, 13:56

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0