“Yatırımlar 2022 Sonuna Kadar Tamamlanacak”

Bornova Belediye Başkanı'ndan havuz açıklaması

“Yatırımlar 2022 Sonuna Kadar Tamamlanacak”

Başkan İduğ, Çamdibi’nde yapımı süren havuzun yıl sonunda açılacağını belirtti. Söz verilen tüm yatırımların 2022 sonuna kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Haziran Cuma günü biz dizi açılış törenine katılmak için İzmir’e geliyor. CHP Lideri’nin katılacağı açılışlar arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova’da yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da yer alıyor.

Açılış tarihinin kesinleşmesiyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Bornova’da 4 havuz sözü’ akıllara geldi.

Başkan İduğ, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrasında Altındağ, Çamkule, Bornova Merkez ve Çamdibi'nde olmak üzere ilçede toplamda 4 havuz yapılacağı müjdesini vermişti.

Çamdibi Havuzu Yıl Sonunda Teslim

Açılışı yapılacak olan havuzun İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Başkan İduğ, pandemi nedeniyle yapımı geciken Çamdibi havuzunun açılışı için de tarih verdi ve “Bu havuz büyükşehir tarafından yapılan havuzdur. Bizim söz verdiğim Çamdibi’ndeki havuz şu anda tamamlanmak üzere. Yüzde 65’i tamamlandı. Bu yılın sonunda teslim almış olacağız ve bu şekilde Bornova’da 4 tane havuzumuz olacak. Biri bu Cuma günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacak olan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan havuz, diğerleri de Bornova Belediyesi tarafından yapılmış olacak” dedi.

“Planlanan Yatırımlar 2022 Sonunda Bitmiş Olacak”

Vaat ettikleri tüm yatırımların 2022 sonuna kadar tamamlanmış olacağını ifade eden Başkan İduğ, “Biz sözümüzü tutuyoruz. Bizim planladığımız tüm yatırımlar 2022 sonunda bitmiş olacak. 2023’te herhangi bir şey kalmayacak. 2022 sonunda planladığımız ve söz verdiğimiz her şey tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0