YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ İZMİR

İzmir'de arsa fiyatları artacak

YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ İZMİR

İZMİR ARAZİ FİYATLARI ARTACAK

İzmir ve Ege Bölgesinin tek kurumsal arsa ofisi ve uluslararası gayrimenkul yatırım ve pazarlama konularında faaliyet gösteren Arsatürk Gayrimenkul A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT, İzmir Arsa Yatırımı ve fiyatlar konusunda sorularımızı yanıtladı.

“Cazibe Merkezi İzmir”

Yılmaz Kurt ifadesinde; “ İzmir’in tarihten gelen önemi, denizi, doğası, tarımı, kültür ve tarihi mirası, sanayi ve lojistik imkanları, Ege ve Akdeniz’in önemli bir ticaret ve liman kenti olunuşu, dünya çapında Çeşme, Foça gibi turizm markası kasabaları ile zaten bir cazibe ve çekim merkezi olan şehrimizin, İstanbul İzmir arası tamamlanan otoban ve kısalan seyahat süresi ile hem yatırım hem de yaşamak amacı ile İzmir’de arsa yatırım talebinde artışa neden olmuştur.” dedi.

“Sakin ve Telaşsız Bir Yaşam”

Kurt, İzmir’in özellikle pandemi döneminde aranan sakinliği ve tenhalığı sağlayan bir şehir olduğunu belirtirken sözlerine;

“Başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde yaşamanın zorluğu, özlenen sakin ve telaşsız hayat, eğitim ve sağlık imkanları, sosyal ve kültürel açıdan çağdaş bir yaşam insan ilişkileri de düşünüldüğünde İzmir hep ilk tercih olmaktadır.

Tüm bu nedenlerin üzerinde, yaşanan salgın hastalık ve Covid-19 süreci, insanların doğa içerisinde müstakil yaşama ihtiyacını zorunlu hale getirmiş, bu açıdan da İzmir doğa, deniz ve sakin tatil beldeleri ile insanların sürekli yaşamak istediği bir şehir haline gelmiştir.” şeklinde devam etti.

“Yatırımın Doğru Adresi  İzmir”

İhtiyaçlar doğrultusunda İzmir’in yatırımın doğru adres olduğunu belirten Yılmaz Kurt; “Sonuç olarak tüm bu ihtiyaçlar, büyükşehirlerden ve yurtdışından ülkemize dönenler dahil yaşamak için tercih edilen ilk adresin İzmir ve Ege olması, artan talepler İzmir’de arsa fiyatlarını artıracaktır. Arsa yatırımının doğru adresi İzmir’dir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0