Ünibel Aş.’ye Nezaket Ziyareti

EgeAjans ve Arsatürk'ten Ünibel AŞ.'ye nezaket ziyareti

Ünibel Aş.’ye Nezaket Ziyareti

Arsatürk Gayrimenkul AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt ve Egeajans Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kütük, İzmir Büyükşehir Belediyesi ÜNIBEL A.Ş.’Nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nilüfer Çınarlı Mutlu ve ÜNİBEL Genel Müdürü Nihal Ağca’yı ziyaret ettiler.

Bilimde Öncü Firma

Ünibel aş. Özel Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1994 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ege Üniversitesi'nin, kent bilgi sistemleri proje ve uygulama çalışmalarını gerçekleştirilebilmek amacıyla kurdukları bilişim firmasıdır.
“Bilgi toplumunun gerektirdiği hızlı dönüşüm sürecinde, bilgiye dayalı hizmetlerin etkin ve verimli kullanılabilmesi için işlenmesi, erişilmesi, paylaşılması, doğru ve hızlı kullanım alanı açarak kentlinin sayısal yaşama katılımını kolaylaştıracak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürmek” misyonuyla çalışan şirket, 1998 yılına kadar kent bilgi sistemleri konularında çalışmalarını sürdürmüş, aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarına da bilişim hizmetleri sağlamıştır.

Ünibel AŞ. Yapılan değişikliklerle İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kuruluşlarına teknik destek hizmeti sağlayan ve belediye genelinde bilişim projeleri hazırlayan, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri yürüten bugünkü organizasyon yapısına kavuşmuştur.
Şirket şu anda;

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bağlı kurum ve kuruluşları ile şirketlerine,
• Bilgi teknolojileri alanında çözümler üreten,
• Teknik destek sağlayan,
• Gereken bilişim standartlarını adı geçen kurum ve kuruluşlara uygulayan,
•  Bilgisayar eğitimleri veren,
•  Kent bütününde uygulamaya konulan Kent Bilgi Sistemi kapsamında teknik çalışmaların yapılması, altyapı hazırlanması ve projelerin takip edilmesini sağlayan bir ileri teknoloji şirketidir.

Ünibel’de Kadın Gücü

 Şirketin Genel Müdürü Sayın Nihal Ağca’nın Ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nilüfer Çınar Mutlu’nun , hem İzmir hem de Türkiye’ye örnek olan duruşu, kadınların iş yaşamında üst kademelerde yer almasının önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir. 
Kadınların disiplinli çalışma biçiminin hem şirkete hem de bağlı bulundukları kurum ve kuruluşlara olan etkisi bilinmektedir.

 Ege Ajans Yönetim Kurulu Bünyamin Kütük Ünibel Aş’yi çalışmalarından dolayı kutladığını belirterek Şirket Genel Müdürü Sayın Nihal Ağca’ya Ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nilüfer Çınar Mutlu’ya kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0