TUZED Ege Ajans’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

TUZED (Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği) üyeleri Ege Ajans’a nezaket ziyaretinde bulundu.

TUZED Ege Ajans’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

TUZED Ege Ajans’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

TUZED (Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği) üyeleri Ege Ajans’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Emekli uzman çavuşlar, vatanı için görev yapmış, canını ortaya koymuş askerler olarak, sivil memur statüsünde emekli edilmişlerdi. Daha önce Ege Ajans’ın yapmış olduğu haberlerin etkisiyle, haklarını alan TUZED üyeleri, Ege Ajans’ı ziyaret ettiler.

TUZED Ege Bölge Başkanı Cevdet Çağlar, Karşıyaka İlçe Başkanı Veli Cenker, İştişare Heyeti’nden Erdal Sevinç ve Süleyman Bahçalı, Ege Ajans İmtiyaz sahibi Bünyamin Kütük ile görüştüler.

TUZED üyeleri, Ege Ajans İmtiyaz Sahibi Bünyamin Kütük’e, TUZED Karşıyaka İlçe Başkanı Veli Cenker’e ve Ege Ajans haber Editörü Berfin Çelik’e teşekkür plaketi sundu. Ege Bölge Başkanı Cevdet Çağlar, plaketleri yalnızca TUZED adına değil, tüm Türk Silahlı Kuvvetleri Uzman Çavuşlar Ailesi adına takdim ettiklerini dile getirdi ve “Bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi.

TUZED Ege Bölgesi Başkanı Cevdet Çağlar ve Ege Ajans İmtiyaz Sahibi Bünyamin Kütük

Bünyamin Kütük; “Ege Ajans bir ailedir. Bu plaketi şahsım adına değil, Ege Ajans ailesi adına alıyorum” diyerek teşekkürlerini sundu. Ege Ajans ailesi olarak TUZED üyelerine nazik ziyaretleri ve plaket takdimleri için teşekkür ediyoruz.

TUZED Ege Bölgesi Başkanı Cevdet Çağlar ve TUZED Karşıyaka İlçe Başkanı Veli Cenker

TUZED Ege Bölgesi Başkanı Cevdet Çağlar ve Ege Ajans Haber Editörü Berfin Çelik

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2021, 17:11

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet ÇAĞLAR tuzed ege blg bşk
Cevdet ÇAĞLAR tuzed ege blg bşk - 3 yıl Önce

Ege Ajansa tekrar çok teşekkür ediyorum Bünyamin başkanıma yılmaz beye Berfin hanım a ve tüm çalışan ve mükemmel kadrosuna TUZED ve tüm uzman Çavuş camiası adına sonsuz şükranlarımı sunar saygı ile selamlıyorum

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0