TEŞEKKÜRLER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz

TEŞEKKÜRLER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

30 Ekim Günü Yaşanan İzmir depreminde , olağanüstü şekilde çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ana akım ulusal medyada yeterince yer almasa da, İzmirliler olarak haklarını teslim etmeliyiz.

İzmir basının yakından gözlemlediği şekilde, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer olmak üzere, gerçekleştirilen  hummalı çalışma ortadadır.

Basına demeç vermekten kaçınan, sabaha karşı gelen telefonlara dahi dönen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Buğra Gökçe çalışmaların gizli kahramanıdır. Ulusal ve ana akım medyanın duyurmadığı özverili çalışmaları ve halkının yanında olan başkanı duyurmak, Ege Ajans olarak boynumuzun borcudur.

Her an depremzedelerin yanında olan, aynı zamanda koronavirüs pandemisiyle mücade eden bir belediye olmak kolay değil. İzmir gibi büyük ve kozmopolit bir şehri, yaşanan zor günlerde birarada tutan ve dayanışmaya çağıran bütün belediye çalışanlarını motive etmek bizlerin en büyük görevidir.

Başta Başkan Sayın Tunç Soyer’e, Genel Sekreter Buğra Gökçe’ye vecanla başla çalışan  bütün belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Depremde büyük  bir özveri ile çalışan ilçe belediyelerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.  AFAD’a diğer sivil  toplum örgütlerine, gönüllü olarak yardımcı olan bütün vatandaşlara da ayrı ayrı teşekkür ederiz; Çünkü biz İzmiriz, bizim  kıblemiz insandır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0