Soyer’in kruvaziyer paylaşımına AK Partili Kaya’dan tepki: Soyer’in yalanını sobeliyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İspanya'nın Malaga kentinde katıldığı Seatrade Cruise Med 2022’nin ardından kruvaziyer turizmine ilişkin paylaşımda kullandığı ifadelere, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan tepki geldi.

Soyer’in kruvaziyer paylaşımına AK Partili Kaya’dan tepki: Soyer’in yalanını sobeliyoruz

Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada “CHP'li Soyer'in yeni bir yalanını sobeliyoruz. Soyer'in bahsettiği, Seatrade Cruise Med'e kayıtlı İzmir'de hiçbir liman yoktur. 2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir” ifadelerini kullandı.

açıklamada İzmir’e gelen kruvaziyer gemilerinde Başkan Soyer’in katkısı olmadığını ileri sürerek ve şunları söyledi;

"CHP'li Soyer'in yeni bir yalanını sobeliyoruz. Soyer'in bahsettiği, Seatrade Cruise Med'e kayıtlı İzmir'de hiçbir liman yoktur. 2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir. Soyer'i yalan dünyasında bırakalım ve gerçeği paylaşalım. Kruvaziyer turizmin artması hedefiyle, İzmir Valiliği'nin koordinasyonunda 5 kurum bir araya gelmiş, İzmir'de bir limanın Seatrade Cruise Med'e üye olması ve fuarın İzmir'de yapılabilmesi için çalışma başlatılmıştır."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0