Soyer’den Gülşen tepkisi: Korkmuyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ünlü şarkıcı Gülşen’in nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tutuklanmasına tepki gösterdi.

Soyer’den Gülşen tepkisi: Korkmuyoruz

Başkan Soyer "Otoriter ve popülist rejimlerin amacı toplumda korkuyu egemen kılmaktır. Elbette vatandaşlarımızı ayrıştıran, inciten bir sözü desteklemiyoruz. Ancak iktidarın keyfine bırakılmış bir adalet terazisi yerine toplumun tüm kesimleri için adil olan bir adalet istiyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterdi. 

‘Gülşen serbest bırakılsın’ etiketiyle sosyal medya hesabından “Otoriter ve popülist rejimlerin amacı toplumda korkuyu egemen kılmaktır. Hak, hukuk, adalet arayışının önündeki en büyük engelse korkudur. Korkmuyoruz. Elbette vatandaşlarımızı ayrıştıran, inciten bir sözü desteklemiyoruz. Ancak iktidarın keyfine bırakılmış bir adalet terazisi yerine toplumun tüm kesimleri için adil olan ve hukukun evrensel değerlerini savunan bir adalet istiyoruz” paylaşımında bulundu.


 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0