Soyer’den eleştirilere ilk yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kurtuluşun 100. yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşma Cumhur İttifakı tarafından çok sert eleştirilmişti.

Soyer’den eleştirilere ilk yanıt

AK Parti ve MHP’lilerin eleştirilerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den yanıt geldi. Soyer, ‘’ Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil, bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu uğurda canını feda eden atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz’’ dedi.

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kurtuluşun 100. yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşma siyasetin gündemine oturdu. AK Parti ve CHP'nin tartışmasına Cumhur İttifakı ortağı MHP'de dahil oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'tarihimizi düşman gözüyle yorumlaması iflah olmaz bir cahillik, tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır’’ ifadelerini kullandı. 

Cumhur İttifakı'nın art arda gelen eleştirilerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yanıt verdi. Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Sevgili İzmir. Dün akşam çok güzeldin! Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez. Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil, bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu uğurda canını feda eden atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0