Soyer ile Yücel bu kez CHP'li başkanlarla toplanıyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yarın CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Saat 15.30'da CHP İzmir İl Başkanlığı binasında yapılacak zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pazar günü Balıkesir'de düzenleyeceği mitingin yanı sıra gündemdeki gelişmelerin konuşulacağı, belediye başkanlarının istek ve taleplerinin de dinleneceği öğrenildi.

Soyer ile Yücel bu kez CHP'li başkanlarla toplanıyor

 CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu hafta içinde ikinci kez bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Salı günü Soyer, Yücel ve il başkan yardımcıları Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bir araya gelmişlerdi. 

Soyer ve Yücel’in ikinci toplantısı ise CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla yarın saat 15.30’da gerçekleştirilecek. 

CHP İzmir İl Başkanlığı binasında yapılacak toplantıda gündemdeki gelişmelerin değerlendirileceği ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar günü gerçekleştireceği Balıkesir mitinginin konuşulacağı öğrenildi. Toplantıda ayrıca belediye başkanlarının istek ve taleplerinin dinleneceği ve bu doğrultuda bir yol haritasının çizileceği ifade edildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Pazar günkü Balıkesir mitingine CHP İzmir il ve ilçe örgütlerinin de tam kadro çıkarma yapması bekleniyor. İl Başkanlığı’nın mitinge İzmir’den katılımın yoğun olması için harekete geçtiği, bu kapsamda ilçelerden otobüslerin kaldırılacağı belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0