Pehlivan’dan Büyükşehir’e salvolar: Menemen’i toza toprağa hapsettiniz!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, İZSU’nun ilçedeki yollara hendekler açıp, yolların yapımını tamamlamadığı gerekçesiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Pehlivan’dan Büyükşehir’e salvolar: Menemen’i toza toprağa hapsettiniz!

Pehlivan, “İZSU bütün iyi niyetimiz ve ikili görüşmelerimize rağmen yolların yapımını, taşların döşemesini bir türlü yapmamıştır. Menemenimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hendek siyasetine hapsedilmektedir. Mayıs ayından beri bütün eski haline getirilmeyen yolları kendi kaynaklarımız, irademiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Bizi toza toprağa hapsedenlerin hesabını bozacağız” ifadelerini kullandı.

 Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZSU’nun ilçedeki yol çalışmalarını bir türlü bitiremediğini öne sürerek şikayetçi oldu. İZSU tarafından açılan hendeklerin kapatılmamasından dolayı oluşan toz, toprak ve çamurdan dolayı esnaf ve vatandaşların zor durumda kaldığını belirten Pehlivan, söz konusu yolları tamamlamak için harekete geçtiklerini açıkladı.
Konuyla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından paylaştığı videoda dile getiren Pehlivan, şunları söyledi:

“MENEMENLİLER TOZA, TOPRAĞA, ÇAMURA KURBAN EDİLDİ”

“Uzun süredir güzel Menemenimiz İzmir Büyükşehir Belediye kuruluşu olan İZSU tarafından açılan ve bir türlü yapılamayan hendeklerle boğuşmaktadır. İşletme sahiplerimiz, esnaflarımız ve sakinlerimiz ortaya çıkan toz topraktan dolayı zarar görmekte ve zor günler geçirmektedir. Mayıs ayından itibaren hemşehrilerimizin hayatı toza, toprağa ve çamura kurban edilmiştir. İZSU bütün iyi niyetimiz ve ikili görüşmelerimize rağmen yolların yapımını, taşların döşemesini bir türlü yapmamıştır. Hemşehrilerimizin çektiği çileleri bilerek çözüm noktasında maalesef kayıtsız kalmıştır. 

“MENEMENİMİZ HENDEK SİYASETİNE HAPSEDİLMİŞTİR”

Bütün girişimlerimiz sonucunda görülmüştür ki Menemenimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hendek siyasetine hapsedilmektedir. Menemen halkı aylardır toz yutmakta, çamur ve yol tıkanıklarıyla boğuşmaktadır. Menemenliler zorluklar karşısında kenetlenmesini ve birlikte mücadele etmesini gösterebilen kıymetli insanlardır. Büyükşehir Belediyesi’nin kazıp iş bitince bir türlü yaşanır hale getirmediği yolları kendi irademizle ve özkaynaklarımızla kapatacak ve onların delik deşik ettiği yolları biz yapacağız.

“İLK KAZMAYI VURUYORUZ”

Menemen’in bir ferdi ve Menemen’in öz evladı Aydın Pehlivan olarak söz veriyorum. Gündüz oturmayacak, gece uymayacağız. Üzerimize hesaplar yapanların hesabını bozacağız. Mayıs ayından beri bütün eski haline getirilmeyen yolları kendi kaynaklarımız, irademiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Bizi toza toprağa hapsedenlerin hesabını bozacağız. Menemen’in yaşamını olumsuz etkileyen bu durumu sonlandırmak için arkadaşlarımızla caddelerimizdeki taşı döşemeye başlıyoruz. İnşallah bugün itibariyle ilk kazmamızı vuruyoruz. Ben burada doğmuş, büyümüş, evlenmiş ve nasip olursa burada ölecek bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. Menemen’e sonuna kadar hizmet etmek için buradayız ‘Biz bize yeteriz’ sloganımızla birlikte ilk kazmamızı vuruyoruz. Menemen’in önümüzdeki süreçte hak etmiş olduğu hizmetlere hepinizi kavuşturacağız.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, 09:50

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0