Önceki dönemi hedef alan Sengel'e Girbiyanoğlu sert çıktı: Aşevinin yolunu bilmez!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediyesi’nin önceki dönemini ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtımı üzerinden hedef alan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e sert tepki gösterdi. Sengel’in yalan söylediğini dile getiren Girbiyanoğlu, “Sosyal belediyecilik konusunda AK Partili belediyelerin yanından dahi geçemezsiniz. Sen yalan konuşmaktan sıkılmamaya devam et, bizler de doğruları anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Aşevinin yolunu bilmeyen Sengel!” diye ekledi.

Önceki dönemi hedef alan Sengel'e Girbiyanoğlu sert çıktı: Aşevinin yolunu bilmez!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Partili belediyelerle CHP’li belediyeleri sosyal belediyecilik açısından kıyaslayarak, “AKP'li belediyeler, vatandaşın içme suyu ihtiyacını dahi karşılamaktan acizken, CHP'li belediyeler ise sosyal belediyecilik örneği sergileyerek ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtıyor. Selçuk Belediyesi'nin aşevinde pişen yemekler, vatandaşlara ulaştırılıyor” dedi.

SENGEL’DEN AK PARTİ DÖNEMİNE ELEŞTİRİ

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise Tanal’a verdiği yanıtta belediyenin AK Parti’nin yönetiminde olduğu 2014-2019 yılları arasındaki dönemi eleştirerek “Değerli Vekilim, seçildiğimizde ilk değiştirdiğimiz şey şuydu; aşevi yemek dağıtıyordu ancak Belediye Binasına gelen yemek ve vatandaşa dağıtılan arasında fark vardı. Artık Binaya ne yemek geliyorsa sıcak kaplarda evlere kadar dağıtım yapılıyor. Farkındalığınız için teşekkürler…” ifadelerini kullandı.

GİRBİYANOĞLU: YALAN KONUŞMAKTAN SIKILMAMAYA DEVAM ET

Sengel’in önceki dönem belediye yönetimine yönelik AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun tepkisini çekti. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Sengel’in yalan söylediğini vurgulayan Girbiyanoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bizim Belediye Başkanlığımız döneminde vatandaşlarımıza dağıtılan yemek aynı şekilde belediye binasına gelirdi. Farklı bir çeşit ya da kalite standartlarında en ufak bir farklılık söz konusu olamazdı. Sosyal belediyecilik konusunda AK Partili belediyelerin yanından dahi geçemezsiniz. Sen yalan konuşmaktan sıkılmamaya devam et, bizler de doğruları anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Aşevinin yolunu bilmeyen Sengel!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0