Neptün Soyer paylaştı! 'Çıplak semazen' eleştirilerine böyle yanıt verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Kültür Zirvesi'nin Gala Yemeği'nde sahne alarak 'Dervish in Progress' dans gösterisini sergileyen Ziya Azazi'nin performansı 'çıplak semazen' eleştirileri yapılarak tepki toplamıştı. AK Partili ve MHP'li yöneticiler gösteri üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sert sözlerle hedef almışlardı. Ancak Ziya Azazi'nin aynı gösteriyi hem Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde hem de Çin'de Türk Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında sahnelediği ortaya çıktı.

Neptün Soyer paylaştı! 'Çıplak semazen' eleştirilerine böyle yanıt verdi

Geçtiğimiz hafta sonu Agora’da gerçekleşen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Kültür Zirvesi Gala Yemeği’nde Türkiye’nin kültürel değerlerinden örnekler verilen gösteriler sahnelendi. Gecede uluslararası üne sahip dans sanatçısı Ziya Azazi de dans performansı sergiledi.

Azazi'nin üstü çıplak, semazen gösterisi üzerinden AK Parti ve MHP'li yöneticiler İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alan açıklamalarda bulundular.

Tartışmalara konu olan dans sanatçısı Ziya Azazi'nin hem Ankara Devlet ve Opera Balesinde gala performansı sergilediği hem de Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği tarafından Çin'de Türk Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında sahne aldığı ortaya çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştirilere yanıt verdi.

Neptün Soyer,  Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği resmi internet sayfasının görüntüsünü "Ziya Azazi Mersin Devlet Opera ve Balesi ile Türk Kültürünü tanıtıyor." ifadeleriyle paylaştı.

Neptün Soyer bir başka paylaşımında ise Ziya Azazi'nin Eylül 2012 yılındaki gala performansınıN yer aldığı videoyu, "Ankara Devet opera ve Balesinde Ziya Azazi - GALA PERFORMANCE (September 2012, Ankara)" ifadeleriyle paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0