Muharrem İnce bir kez daha İzmir'e geliyor

Geçtiğimiz hafta Menderes’e bağlı Özdere ve Gümüldür ile Seferihisar’a bağlı Ürkmez ve Sığacık'ta program yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 21 Ağustos Pazar günü bir kez daha İzmir’e geliyor. İnce, kentteki programında İzmir'in kuzeyinde Foça, Çandarlı ve Dikili'de mesai yapacak.

Muharrem İnce bir kez daha İzmir'e geliyor

10 Ağustos'ta Merkez Yürütme Kurulu toplantısını Denizli’de yaptıktan sonra İzmir’e gelen ve Menderes İlçesi Ahmetbeyli kavşağında büyük bir konvoyla karşılanan İnce, sahil şeridinde yaptığı çalışmaları Seferihisar Sığacık’ta noktalamıştı.

21 Ağustos Pazar günü tekrar İzmir'e gelecek olan İnce'nin kentteki bir günlük programı 13.00'te Eski Foça Meydanı'nda başlayacak. Foça'dan sonra 15.00'te Çandarlı Meydanı'na geçecek olan İnce, son olarak 16.00'da Dikili Meydanı'nda mesai yapacak.

İnce, Foça, Dikili ve Çandarlı'daki programlardan sonra rotasını Ayvalık ve Edremit’e çevirerek Çanakkale’ye kadar tüm sahil bandını tarayacak.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, “İzmir olarak Genel Başkanımızın programlarına tüm örgütlerimizle güçlü bir katkı koymaya çalışıyoruz. Pazar günü, Genel Başkanımızı yine İzmir’e örnek bir şekilde ağırlayıp, ev sahipliği yapacağız” dedi. İzmir’de yapılan tüm programlarda Muharrem İnce’ye büyük ilginin olduğunu vurgulayan Oğuz, bundan dolayı kendilerinin çok mutlu olduklarını belirtti.     

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0