Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti

Eylül ayında İzmir’i ikinci kez ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı netleşmeye başladı. CHP Lideri, taslak programa göre kentte toplamda 6 etkinliğe katılacak. Öte yandan 25 Eylül’de İzmir’e gelmesi ve Kılıçdaroğlu’yla birlikte Balkan Festivali’ne katılması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir programının iptal olduğu öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti

10-11 Eylül'de İzmir'e gelerek bir dizi açılış ve ESİAD'ın istişare toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eylül ayında ikinci kez gerçekleştireceği İzmir programının ayrıntıları belli olmaya başladı.

Taslak programa göre; CHP Lideri, 25 Eylül Cumartesi akşamüstü İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu, İzmir’de ilk olarak Balçova Belediyesi’nin üniversiteyi kazanan  500 öğrenciye dizüstü bilgisayar dağıtım törenine katılacak. Ardından ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Balkan Festivali etkinliğine katılacak. 

CHP Lideri İzmir’de 2. gününde ise Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) düzenlediği panele katılacak. Kılıçdaroğlu panelin ardından Bayraklı’da deprem mağdurlarıyla bir araya gelecek ve sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayındır’da hizmete açacağı BAYSAN Süt İşleme Fabrikası’nın temel atma törenine katılacak. Kılıçdaroğlu İzmir’de son olarak ise saat 16.00’da da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Fuar İzmir’de hayata geçirdiği, Oyun Girişimciliği Merkezi’nin açılışını yapacak ve gençlerle buluşacak

AKŞENER’İN PROGRAMI İPTAL

Öte yandan 25 Eylül’de İzmir’e gelmesi ve Kılıçdaroğlu’yla birlikte Balkan Festivali’ne katılması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir programının iptal olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2021, 12:03

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0