Karşıyaka'da dezavantajlı çocuklar için anlamlı etkinlik

Kadın Gücü Derneği ile Karşıyaka Belediyesi'nin ortaklaşa organize ettiği etkinlik kapsamında dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocuklar, anneleriyle birlikte Tay Park'a götürüldü. Tay Park'ta çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması için ata bindirildi.

Karşıyaka'da dezavantajlı çocuklar için anlamlı etkinlik

Kadın Gücü Derneği ile Karşıyaka Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde oturan çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. 

Bu kapsamda anneleri ile birlikte Tay Park’a götürülen çocuklar, burada ata bindirildi. Anne ve çocuklar için ayrıca Tay Park’ta bulunan kafede kumanyalar hazırlandı. Yapılan bu etkinlik hem çocuklar için bir karne hediyesi olurken, hem de ekonomik koşulların giderek ağırlaştığı bu dönemde ailelerin bir nebze olsun ferahlaması sağlandı.

Kadın Gücü Derneği Kurucu Başkanı Nurşen Balcı ve Kadın Aile Müdürü Ela Hızlı’nın da katıldığı etkinlikte Dernek Başkanı Nesrin İnetaş ve Proje Sorumlusu Didem Çakar bu projenin diğer mahallelerde de tekrarlanacağını ve çok sayıda çocuğun bu etkinlikten yararlanmasını sağlayacaklarını söyledi. 

Kadın Gücü Derneği Kurucu Başkanı Nurşen Balcı “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal içerikli projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bugün çocukların yaşadıkları sevinç ve mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. Vatandaşımızın yaşadığı ekonomik zorlukları farkındayız. Karşıyaka Belediye Bşk nımız Cemil Tugay’a destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0