Karabağlar okulları yalnız bırakmıyor

Karabağlar Belediyesi, dün başlayan yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların bahçe bakım ve temizliklerini yaptı. Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çok sayıda ekip ve araçla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, okulların bahçeleri elle ve süpürge araçlarıyla süpürüldü. Araçların manevra yapabileceği geniş bahçesi olan okullar ise tankerle yıkandı.

Karabağlar okulları yalnız bırakmıyor

Karabağlar Belediyesi ayrıca, ilçedeki çok sayıda okulda yürüttüğü bakım, onarım, badana çalışmalarının yanı sıra büyük çaplı onarıma ihtiyaç duyan eğitim kurumları için yapım ihalesi de gerçekleştirdi. Bu sayede fiziki sorunlar giderilerek öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almalarına katkı sunulacak.

Görev alanına bakılmadan...
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geleceğimizin teminatı olan çocukların iyi bir eğitim alması için kimin görev alanına girdiğine bakmadan eğitimi desteklemeye çalıştıklarını söyledi. Bunun için liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim veren Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nden (KARBEM) “Eğitim Kart” uygulamasına kadar bir çok çalışma yürüttüklerini hatırlatarak, “Eğitim bizim öncelikli konularının başında geliyor. Bu nedenle tüm gücümüzle çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de okullarımızın temizliğinden öğrencilerimize kırtasiye desteğine kadar farklı çalışmalarla eğitimi desteklemeye devam edeceğiz. Dün başlayan yüzyüze eğitim dönemiyle yeniden okullarına kavuşan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 09:43

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0