KARABAĞLAR'DA YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

Karabağlar Belediyesi’nin muhtar buluşmaları

KARABAĞLAR'DA YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

Karabağlar Belediyesi’nin, mahallelerin sorunlarını belirlemek ve bunlara hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlediği muhtar toplantılarının ikincisi, belediye ana hizmet binasında gerçekleştirildi. Dün olduğu gibi bugün de pandemi önlemleri kapsamında yapılan toplantıya, 28 muhtar katıldı. Muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sıkıntıları ve taleplerini doğrudan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na iletme olanağı buldular. Ayrıca kendileriyle sürekli iletişim halinde olunması ve taleplerine hızlı yanıt verilmesi nedeniyle Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu da ortak amaçlarının Karabağlar halkına hizmet götürmek olduğunu vurgulayarak, “Biliyorsunuz bu buluşmaları, varsa aksaklıkları belirlemek ve bunlara çözüm üretmek amacıyla yapıyoruz. Bir önceki toplantıdan bu yana yapılanları, yapılmayanları gözden geçirerek yol almaya çalışıyoruz. Bu iletişim çok yararlı oluyor. En azından biz de kendimizi kontrol etmiş oluyoruz” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin, pandemiye rağmen birçok projeyi tamamlama aşamasına geldiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “İçinde semt merkezi, düğün salonu, taziye evi ve pazaryerini barındıran Kibar çok amaçlı tesisimiz önümüzdeki ay tamamlanmış olacak. Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür ve Sanat Merkezi projemiz hızla ilerliyor. Çalışmaların devam ettiği Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi, sadece Karabağlar’ın değil İzmir’in sayılı kültür merkezlerinden biri olacak. Yeşilyurt Kültür Merkezi hızla devam ediyor. Mimkent Kültür Merkezi’nin ihale hazırlıkları sürüyor. Pazaryerleri, parkları, kültür ve semt merkezleriyle Karabağlar modern bir görünüme kavuşuyor” dedi.

Asfaltlama çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi bütün ekipmanıyla, hizmeti daha geniş kesimlere ve daha hızlı ulaştırabilecek noktaya geldi” diye konuştu.

Toplantı sonunda Ali Fuat Cebesoy Muhtarı Talip Doğan, katılan tüm muhtarlar adına Başkan Selvitopu’na çiçek verdi. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0