İzmirli depremzedeler Yıldırım’la görüştü: Kredi için önemli adım

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve beraberindeki heyet, deprem destek kredisi ile ilgili Ankara’da AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'la görüştü. İZDEDA heyeti, depremzedelerin uzun süredir beklediği deprem destek kredisi için hazırlanan dosyayı Yıldırım'a teslim etti.

İzmirli depremzedeler Yıldırım’la görüştü: Kredi için önemli adım

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve beraberindeki heyet, Ankara’da AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. Görüşmede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yer aldı.

Görüşmede depremzedelerin sorunlarının masaya yatırıldı. Özkan, depremzedelerin uzun süredir talep ettiği faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 20 yıl ödemeli deprem destek kredisi için hazırlanan dosyayı Yıldırım’a teslim etti.

Özkan görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kredi konusunda Eski başbakanımız İzmir milletvekili sayın Binali Yıldırım bey ile makamında İzmir milletvekilleri sayın Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya’nın katılımıyla görüştük, güzel katkılar aldık teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İZDEDA, Ankara’da Binali Yıldırım’la yapılan görüşmenin detaylarıyla ilgili bugün saat 15.00’te dernek binasında basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0