İzmir’de Tarkan çılgınlığı

Megastar Tarkan uzun bir sürenin ardından 9 Eylül kutlamaları kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli sevenleriyle buluşacak. Tarkan’ı ön sıralardan dinlemek isteyen İzmirlilerin sabah saatlerinden itibaren Gündoğdu’ya akın ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlamaları coşkuyla sürüyor. 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Tarkan’ın 9 Eylül’de sahneye çıkacağının belli olmasının ardından kentte büyük bir heyecan yarattı. Megastar Tarkan için Gündoğdu Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasına dev bir sahne kuruldu. Önceki gün akşam sahne çökerken kamuoyunda büyük bir üzüntü yaşandı. İncelemeler neticesinde konserin Gündoğdu Meydanı’na alınması kararlaştırıldı. 

Konser verilecek alanda yoğun güvenlik önlemleri alınırken, konseri önden takip etmek ve Megastar’ı yakından görmek isteyen İzmirliler sabahın erken saatlerinde Gündoğdu meydanını doldurmaya başladı. 

Ayrıca yüz binlerce kişinin konsere akın edeceği alana yakın olan mekanlar rezervasyonları tamamlarken evlerin balkonları bile kiraya verildi. 

Öte yandan İzmir etkinlik haberleri adlı İnstagram sayfası konsere 10 saat olmasına rağmen beklemeye başlayan vatandaşları görüntüledi. Sabah saatlerinden itibaren Kordon’da yer kapan İzmirlilerin Tarkan’ı ön sıralardan izleyebilmek için akşam 22.00’a kadar bekleyecek.  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0