İzmir’de Cumhur İttifakı’ndan zafer mesajı ve dayanışma vurgusu

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda resmi törenin ardından alternatif tören düzenledi.

İzmir’de Cumhur İttifakı’ndan zafer mesajı ve dayanışma vurgusu

 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören düzenlendi. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP resmi törenin ardından alternatif  bir tören daha düzenledi. Törende birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Atatürk Anıtı’na ayrı ayrı çelenk sunuldu. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’ Anadolu topraklarından düşmanın silinip atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yıldönümünde, Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet Meydanın’daki Atatürk Anıtına çelenk sunduk. Dava ve yol arkadaşlarımızla hemşehrilerimizin bayramlarını kutladık.’’ ifadelerini kullandı. 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise açıklamasında, ‘’30 Ağustos Zafer Bayramımız'ın 100. yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma törenine İl Yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. Büyük zaferimizin 100. yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum’’ ifadelerine yer verdi. 

MHP’ye dayanışma ziyareti 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 Ağustos kutlamaları sonrasında AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ile birlikte MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden dayanışma mesajı veren Sürekli, ‘’Gücümüzün tükenmeyen enerjisini, birlik ve beraberliğimizden alıyoruz’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Versel Şahin, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, MHP İzmir Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Hasan Kalyoncu kutlamaların ardından Alsancak’taki MHP İzmir İl Başkanlığı’na geçti. 

Ziyarete ilişkin sosyal medyadan fotoğrafları paylaşan Kerem Ali Sürekli,  ‘’ Vatan ve millet sevdalısı Cumhur İttifakı olarak her bir gönüldaşımızla gayret ve samimiyet içinde 2023 hedeflerimize durmadan, yorulmadan ilerliyoruz. Gücümüzün tükenmeyen enerjisini, birlik ve beraberliğimizden alıyoruz’’ notunu düştü. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0