HELAL OLSUN, HELAL OLSUN

Ali Erol Diker ; "Helal olsun genç girişimcilere"

HELAL OLSUN, HELAL OLSUN

Çorum Haber Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Gazeteci ve Televizyoncu A. Erol Diker, Bayraklı’ da açılan yeni bir girişimle ilgili düşüncelerini Ege Ajans okuyucuları ile paylaştı. Diker;

“Genç girişimcilere helal olsun. Ülkemizin ve halkımızın içinde bulunduğu korona virüs nedeniyle birçok işyeri kapanırken genç girişimci Şeyhmus Güç ve Can Kavak İzmir Bayraklı' da muhteşem bir oto yıkama işyeri açmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyorlar. Birçok insanımıza iş imkanı yaratan ve ülke ekonomisine katma değer katacak olan bu genç girişimcileri alkışlamak lazım diye düşünüyorum. Şeyhmus Güç diyor ki; “Vakıflara ait olan iş yerimizi kiralayarak yaptığımız hesaplar maalesef düşündüğümüz gibi gitmedi, evdeki hesap çarşıya uymadı. Ortağım Can Kavak ile yaklaşık maliyeti yüz bin TL olarak hesaplamıştık ancak artan inşaat malzeme fiyatları bizi yanılttı. Maliyet iki katına çıktı. Bayraklı İlçesi ve civarına daha iyi hizmet vermek ve kaliteyi getirmek istiyoruz. Yaklaşık yirmi kişiye iş imkanı ile hizmet vermeyi düşünüyoruz. Kısa zaman içinde tadilatı bitirip açılış yapmak için gün sayıyoruz.” diyen genç girişimciler Şeyhmus Güç ve Can Kavak'ı kutluyor hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

 Her kim içinde bulunduğumuz bu zor süreçte bir kişiye bile iş imkanı sağlıyor ise ona “helal olsun” demek de bana düştü. Helal olsun genç girişimcilere, Helal olsun, Helal olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 15:21

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0