Hamza Dağ’ın Kılıçdaroğlu’na Provokatör sözlerine CHP’li Tuncay Özkan’dan yanıt

Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı önünde basın açıklaması yapmak isteyen özel sektör öğretmenlerine polis biber gazıyla müdahale etmiş, dokuz öğretmen gözaltına alınmıştı.

Hamza Dağ’ın Kılıçdaroğlu’na Provokatör sözlerine CHP’li Tuncay Özkan’dan yanıt

AK Parti ve CHP cephesini karşı karşıya getiren olayın etkileri sürüyor. AK Partili Hamza Dağ’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘provokatörlük’ suçlamasına CHP’li Tuncay Özkan’dan yanıt gecikmedi. Özkan açıklamasında, ‘Hayırdır Hamzacım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen’’ dedi.

 Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı önünde basın açıklaması yapmak için bir araya gelen Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyelerine polis engel olmuştu. Çıkan arbede sonrası 9 öğretmen gözaltına alındı. 

Erdoğan’dan çapulcu çıkışı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 20 bin sözleşmeli öğretmen atama töreninde konuştu. Erdoğan, öğretmen atama töreninde ise öğretmenleri hedef alarak "Boykot çağrısı art niyetli bir girişimdir. Siz eğitim öğretim mimarı mısınız sokakta çapulcu musunuz? Bize yavrularıyla haşır neşir öğretmenler lazım'' açıklamasında bulundu.


Sınava girmeyin! 
Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi. Öğretmenlere sınava girmeyin çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, ‘’Erdoğan, öğretmenlere çapulcu mu dedin sen? Öğretmenler hemen birleşin, hemen! Bu sınava girerseniz, iflah olmazsınız. Dövüyorlar yahu sizi, geldikleri seviye bu. "Alın bunu" seviyesi. Bunlar size hiçbir şey vermez. Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek. Az kaldı. Sabır’’ dedi. 


‘Provokatörlük’ 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun provakasyon peşinde olduğunu ileri sürerek, "Faturalarınızı ödemeyin", "borçlarınızı ödemeyin", "sınavlara girmeyin"... Marjinal sokak eylemcisi dilinizle sürekli provokasyon peşindesiniz. Hakkıyla yapan öğretmenlerimiz kıymetlimizdir. Bunu da 20 yılda yaptıklarımız net bir şekilde göstermektedir. Seviyeyi sosyal medya trollüğüne indirmeniz dipsiz kuyuda çaresizce debelendiğinizi göstermektedir. Cumhurbaşkanımızın söyledikleri apaçık ortadayken bunu çarpıtarak vermek, tek kelimeyle; provokatörlüktür’’ ifadelerini kullandı.  


‘Hayırdır Hamzacığım’ 
Hamza Dağ’ın paylaşımını alıntılayarak yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, ‘’ Hayırdır Hamzacığım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0