GÜZELBAHÇE’NİN GURURUNDAN BİR BAŞARA DAHA

Milli cimnastikçi Burçak Şenman Rusya Ritmik Cimnastik GymStar Cup Online Uluslararası Şampiyonluk yarışmasında 1’inci oldu, başarısını Başkan Mustafa İnce ile paylaştı.

GÜZELBAHÇE’NİN GURURUNDAN BİR BAŞARA DAHA

Milli cimnastikçi Burçak Şenman Rusya Ritmik Cimnastik GymStar Cup Online Uluslararası Şampiyonluk yarışmasında 1’inci oldu, başarısını Başkan Mustafa İnce ile paylaştı.

Henüz 3 yaşında başladığı cimnastikte kısa sürede kendini geliştirerek milli takıma kadar yükselen 18 yaşındaki Burçak Şenman, kariyerine 32 madalya ve 14 kupa sığdırdı. Şenman,  26 Mart’ta düzenlenen Bakü Cimnastik Şampiyonluk Yarışması’nda birincilik elde etikten sonra Rusya’da 11 Mayıs’ta düzenlenen ‘Ritmik Cimnastik GymStar Cup Online Uluslararası Şampiyonluk’ yarışmasında 1’inci oldu. Başarısını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile paylaşan Şenmen, “Çalışmalarımı daha rahat ortamda yapmam için salonu tahsis ettiniz. Apartman bahçesinde antrenmanlarımı yaparken şimdi koca bir salonda antrenman yapıyorum. Bu başarımda sizin vermiş olduğunun desteğin katkısı büyük size teşekkür ediyorum, Güzelbahçeli olmanın ayrıcalığını bana yaşattığınız için. Spora ve sporcuya verilecek her türlü destek ülkemiz için büyük başarılar getirecektir” dedi.

‘Bize çifte bayram yaşattın’

Ulusal ve uluslararası birçok başarıya sahip milli bir sporcunun ülkemizi temsil etmesinin büyük bir gurur olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Burçak Güzelbahçe’mizin milli sporcusu artık. O bize bu Ramazanda çifte bayram yaşattı. Rusya Ritmik Cimnastik GymStar Cup Online Uluslararası Şampiyonluk yarışmasında 1’inci olması ve bunu annesinin cep telefonu ile çekip online yarışmaya gönderip kazanması ayrı bir başarı. İmkânsızlıklara rağmen büyük başarılar elde eden Burçak kızımızı tebrik ediyorum. Milli bir sporcunun kendisine özel bir antrenörü, diyetisyeni ve özel bir çalışma alanı olması gerekir fakat Burçak bunların hiçbirine sahip değil. Biz Güzelbahçe Belediyesi olarak imkânlarımızı Burçak’la paylaşarak salonumuzu kendisine tahsis ettik. Tesislerimiz emrinde. Bundan sonra yapılacak online yarışmada tüm teknik olanaklarımızı da Burçak kızımıza tahsis ediyoruz. O yeter ki şampiyonluklar, madalyalar kazansın, Milli Marşımızı okutarak ve Bayrağımızı göndere çektirip göğsümüzü kabartmaya devam etsin biz onun için tüm imkânları seferber ederiz. Burçak Güzelbahçe’mizin milli sporcusudur. Kendisini tebrik ediyorum, ailesine teşekkür ediyorum böyle başarılı ve ülkemize hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için’’ diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Meclisi Mayısı ayı toplantısında Burçak Şenmen’e ödül verilmesi için karar alacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0