Güzelbahçe Belediyesi'nde Araç Filosu Güçlendirildi

Güzelbahçe Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Güzelbahçe Belediyesi'nde Araç Filosu Güçlendirildi

Güzelbahçe Belediyesi halka daha iyi hizmet vermek için araç filosunu büyütüyor. Başkan İnce, ‘araç filomuzu büyütüyoruz, hizmet kalitemizi en iyi seviyelere çıkarmak için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz” dedi.

Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde yapılan törene Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İYİ Parti İlçe Başkanı Afet Albaş, CHP, AK Parti ve İYİ Parti meclis üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.

Neler Alındı

Bir an önce kriz belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine geçmek istediklerini belirten Başkan İnce, ‘‘Belediye meclisimizden geçen oy birliği kararlarla göreve geldiğimizden bu yana yıl içinde kullanım adetleri çok düşük olan yüksek vinç gibi bazı hizmet araçları dışında kiralamaları tamamen kaldırdık, taşeronu bitirdik. Mantıklı adımlarla eski makinaları elimizden çıkartıp, hizmet araçlarını yeniledik. Hizmet filomuzu gün geçtikçe güçlendirmeye devam ediyoruz. Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Hizmet filomuzu güçlendirmek için 2 milyon 650 bin liralık bir bütçe ayırdık. Kazıcı yükleyici kepçe, kamyonet, transit, can dostlarımız için sağlık işlerimize bir adet araç, kırıcı ekipman, bir adet forklift, ağaç yongalama makinası,  zabıta ekiplerimiz için iki adet scooter, iki adet çim biçme makinası, yedek parçalarımız da dahil tamamını aldık. Bize artık halka en iyi hizmet götürmek kalıyor. Sizlerin bu konuda özverili çalışacağınıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0