Gündem Su Zamları

AK Parti İstanbul, Ankara ve İzmir İl Başkanları, twitterdan, şehirlerindeki su zamları ile ilgili dertleşti.

Gündem Su Zamları

AK Parti İstanbul, Ankara ve İzmir İl Başkanları, twitterdan, şehirlerindeki su zamları ile ilgili dertleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir halkının yıllık tükettiği içme suyunun 197 milyon 820 bin metre küp ve kayıp kaçaktan korunamayan yıllık içme suyu miktarının 94 milyon 579 bin metre küp olduğu verisini de paylaşarak, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi, tartışmasız "su zammı' şampiyonudur’’ dedi.

AK Parti İstanbul, Ankara ve İzmir İl Başkanları, twitter üzerinden, kentlerindeki su zamları ile ilgili konuyu, birbirlerine tweet atarak dertleşti. İlk tweeti atan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘’CHP'li İBB'nin suya yüzde 50 zam istediğini duyan CHP'li ABB de suya yüzde 80 zam yaptı. Arada olan Ankara ve İstanbul'daki vatandaşlarımıza oluyor. Hizmette mücadele etmelerini çok isterdik ama zam konusunda yarışıyorlar. Bu yarış nereye varır dersiniz Başkanım? @hakanhanozcan’’ dedi.

Bunun üzerine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise ‘’CHP’li Belediyelerin başlattığı bir akım değildir inşallah, korkarım Ankara’da da “Temel Atmama Töreni” yapacaklar, sonra da birlikte tatile gidecekler, umarım İzmirli vatandaşlarımız bu yarıştan etkilenmez diyeceğim ama İzmir’de sular çoğu zaman akmıyor başkanım @osmannnurika’’ dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise İzmir halkının yıllık tükettiği içme suyunun 197 milyon 820 bin metre küp, kayıp kaçaktan korunamayan yıllık içme suyu miktarının 94 milyon 579 bin metre küp ve kayıp kaçaktan maddi kaybın 660 milyon TL olduğu verisini paylaşarak, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi, tartışmasız ‘su zammı' şampiyonudur! 2 yılda yüzde 70 zamma kayıp kaçak oranı ve kesintiler de eklendiğinde İzmir'i geride bırakmak zor görünüyor! @hakanhanozcan @osmannnurika en pahalı suyu biz içiyoruz başkanlarım.’’ diye yazdı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0