FOÇA BELEDİYESİ 23 NİSAN KUTLAMA TURUNDA BÜYÜK COŞKU

Foça Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması otobüs turu, çocuklara büyük sevinç yaşattı.

FOÇA BELEDİYESİ 23 NİSAN KUTLAMA TURUNDA BÜYÜK COŞKU

Foça’daki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk anıtındaki çelenk sunma töreninin ardından Foça Belediyesi kutlama otobüsünün kutlama turu ile devam etti.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, kısıtlama nedeni ile evlerinde ve bahçelerinde zaman geçiren çocukların ve büyüklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sevimli Maskotlar Büyük Sevinç Yaşattı

Kutlama otobüsündeki sevimli maskotlar, çocuklara büyük sevinç yaşattı. Marşların ve çocuk şarkılarının çalındığı turda, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz çocuklara Türk Bayrakları ve oyuncaklar hediye etti.

Cumhuriyetin En Değerli Varlıkları Sizlersiniz

Ulusal egemenliğin 101’inci yıl dönümünün sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle geçmiş bayramların özlemiyle geçtiğini belirten Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Dileriz ki; bir sonraki bayramda tüm neşemizle rahatça sokaklarda olalım. Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin güzel çocukları. Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Bu bayramda maalesef birbirimizden uzaktayız. Ancak sağlıklı günler geldiğinde, bayramlarımızı en güzel şekilde, birlikte kutlayacağız. Birlikte yapacağımız çok şey var. O yüzden siz hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin. Çünkü sizlere bugünü armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalini kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin en değerli varlıkları sizlersiniz. Cumhuriyet sizinle güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0