Eski ilçe başkanından Özbadur'a 'Urla' sitemi: Siz de mi kayyuma devredildiniz?

CHP Bornova eski İlçe Başkanı ve Bayraklı Belediyesi eski Meclis Üyesi Necati Yıldız, Urla'da vatandaşların şikayetlerini aktarmak için CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'la birkaç kez görüşme talebinde bulunmasına rağmen geri dönüş alamadığını belirterek tepki gösterdi.

Eski ilçe başkanından Özbadur'a 'Urla' sitemi: Siz de mi kayyuma devredildiniz?

2019 yılının Aralık ayında FETÖ'ye üye olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada Urla Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan İbrahim Burak Oğuz’un yerine Urla Belediyesi’ne kayyum olarak önce Kaymakam Önder Can, ardından da onun yerine göreve gelen Murtaza Dayanç Belediye Başkan Vekilliği görevini yürütüyor. 

İlçede o günden bu yana belediyenin işleyişiyle ilgili sıkıntılar gündemden düşmezken, CHP Bornova eski İlçe Başkanı ve Bayraklı Belediyesi eski Meclis Üyesi Necati Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla konuyu bir kez daha gündeme getirdi.

Yıldız, belediyenin kayyıma devredilmesinin ardından ilçedeki vatandaşların şikayetlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Urla birimi ile CHP Urla İlçe Yönetimi’ne ulaştırmaya çalıştığını vurguladı. Ancak Yıldız, Büyükşehir’in Urla biriminin taleplerine yakın ilgi göstermesine rağmen, aynı geri dönüşü CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'dan alamadığını öne sürerek eleştirilerde bulundu.

"BÜYÜKŞEHİR İLGİ GÖSTERDİ, ÖZBADUR'LA GÖRÜŞEMEDİM"

Urla'daki CHP seçmeninin partiye kızgın ve kırgın olduğunun altını çizen Yıldız'ın ifadeleri şu şekilde:

Urla ile gönül bağım 35 yıl önce Çeşmealtı semtinde soyadımı taşıyan site inşaatı ile başladı.

O gün bu gündür de Urla'nın hemen her bölgesinden çok sayıda dost ve arkadaş edindim.

Siyasi kimliğimin CHP oluşu ve Urla'nın Yerel Yönetiminde de  uzun yıllar boyu CHP rozeti taşıyanların bulunması nedeniyle de kimi zaman vatandaş ile yöneticiler arasında köprü görevi üstlendim.

CHP'den seçilmiş belediye başkanının bilinen nedenlerle görevden alınmış olması nedeniyle de son üç yıldır yapabildiğim tek şey vatandaş şikayetlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Urla birimi ile CHP ilçe yönetimine iletmekle sınırlı kaldı.

İlettiğim her şikayete B.Şehir'in Urla Bölge müdürü Yener Kırmızı ilgi ve duyarlılık gösterdi.

Ancak çok uzun yıllardır tanıyıp sevdiğim CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ile parti görevlilerine bir kaç kez not iletmeme rağmen henüz bir görüşme sağlayamadım.

"URLALI SEÇMEN CHP'YE KIZGIN VE KIRGIN"

Kendisi ile görüşebilseydim, diyecektim ki! Kendilerini aldatılmış hisseden Urla'lı seçmenlerin CHP'ye kırgınlığı ve hatta kızgınlığı çok fazla.

Özellikle de; Hemen bütün cadde ve yolları yapılan kazılarla savaş alanına dönüşmüş ve toz bulutları ile boğuşan ve CHP'ye %80 oranında oy vermiş Çeşmealtı seçmenleri daha da kırgın ve kızgın.

"YOKSA SİZ DE Mİ KAYYUMA DEVREDİLDİNİZ?"

Sakın ola "Belediye Kayyuma devredildi" bahanesine sığınmayın.

Kayyum bile her hafta Çeşmealtına gelip, vatandaşla sohbet ediyor ve elinden geldiğince de bir şeyler yapıyor.

Ancak ne ilçe başkanı ve yöneticileri olarak sizleri,ne de seçilmiş meclis üyelerini bir kez olsun buralarda göremedim.

Yoksa sizler de mi kayyuma devredildiniz?”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0