Eski başkan Ertan'ın o sözlerine CHP Çeşme'den sert yanıt

Çeşme Belediye eski Başkanı Nuri Ertan'ın Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve CHP'yi hedef alan sözleri üzerine açıklama yapan CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, "CHPKK diyerek, partimize alçakca iftira atan Nuri Ertan’ın eleştiri sınırlarını aşan paylaşımlarını şiddetle kınıyor ve suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz" dedi.

Eski başkan Ertan'ın o sözlerine CHP Çeşme'den sert yanıt

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, Çeşme Belediye eski Başkanı Nuri Ertan’ın Başkan Oran ve CHP’ye yönelik sert eleştirilerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

İlçe Başkanı Kavasoğullar, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Ertan’ın asılsız suçlamalarda bulunduğunu ve kendisini şiddetle kınadıklarını belirtti. Kavasoğullar ayrıca Ertan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Kavasoğullar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Üç beş yandaştan alkış almak için karanlık çukurlara düşenlere yanıtımızdır;

Pandemiden kaynaklanan sorunlara ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik buhrana rağmen Çeşme’nin dört bir yanında hizmet ve yatırımlar son hızıyla devam ediyor.

Elli yıldır kimsenin kılını kıpırdatmadığı kronik sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor.

Dalyan’da Nezir’in Kulesi yeniden inşa edildi, Reisdere’de çok amaçlı kapalı pazaryeri son hızla yükseliyor. Çeşme Kalesi denizle buluşuyor, maviyle kucaklaşıyor.

Çeşmeköy’de tarih ayağa kaldırılıyor.

Çevre düzenlemeleri, alt yapı sorunlarının giderilmesi, toplu konut projesi, sosyal hizmetler…

Bir yanda Çeşme’ye duyulan aşkla atılan adımlar, yapılanlar, yapımı devam edenler, kısa sürede hayata geçecek asırlık projeler..

Öte yanda; üç beş yandaştan alkış almak için ahlaksız bir üslup, asılsız ithamlarla Çeşmeliye dil uzatan, bu ülkenin kurucu partisi CHP’yi terörle bağdaştırmaya çalışan akıldan, izandan yoksun çamur siyaset anlayışı…

Biz büyük adımlarla Çeşme’yi geleceğe taşırken, ardımızda tırnaklarını yiyerek homurdananlar olmasına aldırmıyoruz.

Üç beş vızıltı için, Çeşme’nin aydınlık yarınları adına emin adımlarla yürüyüşümüzden taviz verecek değiliz.

Ancak; Büyük Çeşme Ailemize yönelik bu çirkin söyleme ve Atatürk’ün partisine yöneltilen bu asılsız suçlamalara sessiz kalmamızı da kimse beklemesin! Yasal zeminde gerekli adımları derhal atacağız.

Bu çerçevede, (CHPKK diyerek, partimize alçakca iftira atan) Nuri Ertan’ın eleştiri sınırlarını aşan paylaşımlarını şiddetle kınıyor ve suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Çeşme’ye, Çeşmeliye, Türkiye’nin umudu Cumhuriyet Halk Partimize dil uzatmak gafletine düşenler gereken cevabı her platformda alacaklardır."

BAŞKAN ORAN’DAN ‘OTEL’ ÇIKIŞI

Başkan Oran da Kavasoğullar’ın açıklamalarını kendi sosyal medya hesabından “5 katlı Ertan otelini hançer gibi Çeşme Meydanımıza saplamış olan Nuri Ertan’ın bana ve gönülden bağlı olduğum partime dönük iftira ve hakaretlere ilçe örgütümüzün cevabıdır” notuyla paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0