‘DEÜ’ tartışmalarına CHP’li Sertel de dahil oldu

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, mevkidaşı Özcan Purçu’nun ‘Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde hastalara randevu verilirken ayrımcılık yapıldığı’ iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı

‘DEÜ’ tartışmalarına CHP’li Sertel de dahil oldu

Sertel, “CHP’li olduğu bilinen, CHP milletvekillerinin yakını olduğu tespit edilen hastalara karşı ön yargılı yaklaşan ve tedavilerinde yardım sağlanmayan hastanenin adının 9 Eylül olması insanın canını daha çok acıtıyor. Bu konuda Rektör Fatma Seniha Nükhet Hotar’ın payını teslim edelim” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu önceki gün 12 yaşındaki bir hasta kız çocuğu için Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nden randevu talebinde bulunduklarını, ancak hastaneden olumsuz yanıt aldıklarını öne sürmüştü. Purçu olumsuz yanıt almalarına gerkeçe olarak “Adeta bir parti temsilcisi niteliği taşıyan Rektör Nükhet Hotar’la ilgili basına demeç verdiğimiz için, yapılan usulsüzlükleri dile getirdiğimiz için bizden gelen talebe olumsuz yanıt verdiler” iddiasında bulunmuştu.

Purçu’nun bu sözleri üzerine Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü yazılı bir açıklama yaparak iddiaları reddetmiş, AK Parti’den de Purçu’ya art arda tepki sesleri yükselmişti.

Tartışmalara CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla dahil oldu. Sertel, “CHP’li olduğu bilinen, CHP milletvekillerinin yakını olduğu tespit edilen hastalara karşı ön yargılı yaklaşan ve tedavilerinde yardım sağlanmayan hastanenin adının 9 Eylül olması insanın canını daha çok acıtıyor. Bu konuda Rektör Fatma Seniha Nükhet Hotar’ın payını teslim edelim” dedi.

CHP’li olduğu bilinen, CHP milletvekillerinin yakını olduğu tespit edilen hastalara karşı ön yargılı yaklaşan ve tedavilerinde yardım sağlanmayan hastanenin adının 9 Eylül olması insanın canını daha çok acıtıyor.
Bu konuda Rektör Fatma Seniha Nükhet Hotar’ın payını teslim edelim.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0