Çim Sahne'de Gülşen şarkıları yükselecek

İzmir Enternasyonel Fuarı bu yıl 91. kez kapılarını açarken Çim Konserleri kapsamında bugün sahne alacağı planlanan Gülşen'in adli nedenlerden dolayı sahne alamacayacağı duyurulurken, saat 21.30'da sanatçının orkestrası ve vokal grubunun Çim Sahne'de performans sergileyeceği açıklandı.

Çim Sahne'de Gülşen şarkıları yükselecek

 4 ay önce verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sarf ettiği ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve 4 günlük tutuklukluk süresinin ardından şarkıcı Gülşen ev hapsi kararıyla tahliye edilmişti. Gülşen hakkında dün 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. 

Öte yandan bir cumhuriyet mirası olan ve dün akşam görkemli bir törenle 91. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda sahne alacağı planlanan Gülşen'in adli nedenlerden dolayı sahne alamayacağı duyurulurken, halen ev hapsinde olan Gülşen'in yerine orkestra ve vokal grubunun sahne alacağı açıklandı. 

İZFAŞ'dan Gülşen'in katılamayacağı konsere dair yapılan açıklamada; ''İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır.  Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir" ifadeleri kullanıldı. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0