CHP’li Purçu’nun DEÜ iddiasına AK Parti'den cevap geldi

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) iddiaları ile ilgili, "Şehrimiz ve bölgemiz insanına ayrım yapmaksızın şifa dağıtan, milyonlarca hekim ve akademisyen yetiştiren bir çınara gölge düşürmeye çalışması; sadece kendisini parlatmak uğrunadır! İddiasının hiçbir karşılığı ve gerçekliği yoktur; olamaz da!" dedi.

CHP’li Purçu’nun DEÜ iddiasına AK Parti'den cevap geldi

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise "CHP'li Özcan Purçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ni karıştırmış! Büyükşehir ve İlçe Belediyelerini arpalığa çevirdiniz!" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Dokuz Eylül Üniversitesi iddiaları sonrası AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ve Sefa Şahin’den Purçu’ya cevap geldi.

AK Partili Kişili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Her iddiasının sonunda küme düşen CHP’li İzmir Milletvekili Özcan Purçu, bu kez de ‘İnsan sağlığını’ diline dolayarak prim yapmaya çalışmış. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, CHP’lilere randevu verilmediğini iddia eden Purçu; satır aralarında art niyetini de ortaya koymuş. Yaklaşık çeyrek asırdır şehrimiz ve bölgemiz insanına ayrım yapmaksızın şifa dağıtan, milyonlarca hekim ve akademisyen yetiştiren bir çınara gölge düşürmeye çalışması; sadece kendisini parlatmak uğrunadır! İddiasının hiçbir karşılığı ve gerçekliği yoktur; olamaz da! Sayın Purçu; siyaseti başta temsil ettiği Roman vatandaşlarımızdan başlayarak, sadece kendi ambarını doldurmak için araç gören ve tanzim etmeye çalışan bir profil olduğunu bir kez daha göstermiştir. Köklü bir kurumu karalamaktan kaçınmamış, Hipokrat yeminini hiçe saymıştır. Vekillik makamını kullanarak Urla’da, Selçuk’ta nelerin peşine düştüğüne ve kişisel rant hesaplarına bakıldığında ne kadar güvenilir olduğu zaten anlaşılmaktadır. Purçu, muhtemel ki; yine kişisel bir meselesine halkı ve partililerini alet etmiştir ve kamuoyu bunu görmektedir."

Büyükşehir ve İlçe Belediyelerini arpalığa çevirdiniz!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise, "CHP'li Özcan Purçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ni karıştırmış! Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İzmirlilere ve ülkemizin dört bir yanından gelenlere şifa dağıtırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve ilçe belediyelerini CHP'nin arpalığına çevirdiniz. Siyasi çıkarlarınız uğruna bankamatikçileri yığarak İzmirlinin parasını heba ediyorsunuz. İzmirli hizmetsizlikten isyan ederken, kulaklarınızı tıkadınız. Şimdi de hedef saptırmak için 'çamur at izi kalsın' politikası yapıyorsunuz. Şunu da görüyoruz ki, İzmir sokaklarında sizi göremiyoruz! İzmir'in sorunlarını da bilmemenizi gayet doğal hale getiriyor." İfadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0