CHP’DEN BİR İSTİFA DAHA

CHP'den bir istifa daha geldi

CHP’DEN BİR İSTİFA DAHA

Eski CHP’li iş adamı, Denizli ve İzmir’in tanınmış siyasi figürü Abdurrahman Ergenay, yıllarını verdiği CHP’den ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ege Ajans'ımızı ziyaret eden Ergenay sosyal medyasında aktardığı görüşlerini tekrar ederek;
“Hiç düşünmemiştim yıllarımı verdiğim sokak sokak koşup bayraklarını astigim el ilanlarını dağıttığım uğruna maddi ve manevi bedeller ödediğim CHP  halktan uzaklaştığı ve bir avuç koltuk sevdalısının elinde oyuncak olacağını.
   Parti içinde adam kayırmacılık, senin adamın benim adamım politikası tepeden atama milletvekilleri ön seçimsiz Belediye Başkan adayları yek aday dayatmasıyla ilçe ve il kongreleri belediyelerde liyakatsiz işe alımlar partinin kapısından içeriye girmemiş insanları müdür amir yapmak tabandaki işsiz gençlere sahip çıkmamak örgütteki coşkuyu arttırmıyor, inadına umutsuzluğa sürüklüyor.
  Halkımız esnafımız yokluk içinde kan ağlıyor. CHP halkın dertlerine derman proje üretmediği gibi parti içinde demokrasiyi yok ederek lime lime dökülen bir iktidardan bıkmış usanmış insanların oylarını almaktan çok uzak.
 Politika üretemeyen umut olamayan, halka kulaklarını tıkayan bir parti bizim bildiğimiz CHP olmaktan çok uzaklaştı.
Bütün iyi niyetli eleştirilerimize kulak tıkayan tabanın ne söylediğini dinlemeyen yapıyla bir yere varamayacağımız açık ve net belli oldu.
Bu yapının ve ben benci CHP’li yöneticilerin arasından ayrılma zamanı geldiğine inanarak istemesem de üzülerek yıllardır bayrağını hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden salladığım partimden istifa ediyorum.
Memleket meselelerini takip etmeye çözümünde bir nefer olmaya devam edeceğim.
Atatürk ilke ve devrimleri mücadelemizin ışığı olacak korkmadan karanlıkları aydınlatarak memlekete sahip çıkarak yoluma devam edeceğim." dedi. Memleket sevdasından vazgeçmediğini, bu uğurda yapılması gerekenleri yaptığını anlattı. Böyle başarılı bir iş adamının CHP'den ayrılışı parti için bir kayıp olsa da, kendisine başarılar diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 17:42

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0