CHP Lideri İzmir’e geliyor: İşte taslak programı…

Eylül’ün 100. yıl kutlamaları için İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli olmaya başladı. Taslak programa göre Kılıçdaroğlu, 9 Eylül akşamı 100. Yıl kutlamalarına katılacak ve ertesi gün iş dünyasıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek.

CHP Lideri İzmir’e geliyor: İşte taslak programı…

9 Eylül’ün 100. yıl kutlamaları için İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli olmaya başladı.

Taslak programa göre; CHP Lideri, kentte katılacağı 100. Yıl kutlamalarının yanında birtakım temaslarda da bulunacak.

Edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu 9 Eylül günü Büyükşehir'in 100. Yıl programlarından olan Gündoğdu Meydanı’nda 20.30’da gerçekleştirilecek olan 180 dansçının katılımıyla  artırılmış gerçeklik destekli işgal ve kurtuluşun canlandırılacağı interaktif tiyatral şova katılacak.

Kılıçdaroğlu’nun ayrıca şov öncesinde gerçekleştirilecek olan Fener Alayı Yürüyüşü ve şovdan sonra da Tarkan konserine katılması da bekleniyor.

CHP Lideri’nin İzmir mesaisinin ikinci günü olan 10 Eylül Cumartesi günü ise iş dünyasıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek ve ardından kentten ayrılacağı ifade edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0