CHP'li Bayır'ın ‘Sırf ceza kesebilmek için kül döktüler’ iddiasına AK Parti'den tepki

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın İl Sağlık Müdürlüğü kontrol ekibinin bir kahvehanede ceza kesebilmek için yere kül döktüğü ifadelerine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan yanıt gecikmedi. Kaya, yaptığı açıklamada, iddiaya konu çalışanların İl Sağlık Müdürlüğü’nün değil İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta personeli olduğunu ileri sürdü. Öte yandan Mahmut Atilla Kaya'nın iddialarının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de CHP'li vekil Bayır ve CHP'ye tepki gösterdi.

CHP'li Bayır'ın ‘Sırf ceza kesebilmek için kül döktüler’ iddiasına AK Parti'den tepki

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında saha çalışmalarına ilişkin çarpıcı bir olayı anlatmıştı.

Bayır, "Bir kahvehane sahibi anlattı... İl sağlıktan gelen ekip cebinden kül tablası çıkarak külleri yere dökmüş... Bunu inceleyen ekip yapıyor. Sırf ceza kesmek için... Bunu yapan İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün görevlileri. Ben de sordum 'Ya gerçekten böyle bir şey yaptı mı?' diye, oturttu bana güvenlik kamerası kayıtlarını izletti" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan; Bayır’ın sözlerine AK Parti kanadından yanıt gecikmedi. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, iddiaya konu çalışanların İl Sağlık Müdürlüğü’nün değil İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta personeli olduğunu ileri sürdü.

Kaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “CHP'li Sn.Bayır'ın "esnafa ceza kesmek için cebinden kül tablası çıkardı" dediği görevli, Sağlık Müdürlüğü personeli değil CHP'li İzmir Büyükşehir Zabıta Memuru! Bu olay üzerinden önce hükümeti suçladı, sonra da CHP'nin hep yaptığı gibi Milletimizin ortak değerlerine saldırdı.”

SÜREKLİ: ALGI YARATMAK VE İSTİSMAR SİYASETİ CHP'YE MAHSUSTUR!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın iddialara ilişkin açıklamalarını alıntılayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de CHP'li vekili Bayır ve CHP'ye tepki gösterdi.

Sürekli, alıntıladığı gönderiye "Algı yaratmak için toplum değerlerini ve kamu düzenini istismar ederek siyaset yapma işi CHP'ye mahsustur!" notunu düştü.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0