CHP İzmir’in acı günü: Eski başkan hayatını kaybetti

CHP Güzelbahçe eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Cem Üstündağ geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. CHP İzmir Milletvekili Ednan Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve beraberindeki partililer taziye mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CHP İzmir’in acı günü: Eski başkan hayatını kaybetti

CHP İzmir İl Örgütü acı bir ölümle sarsıldı. CHP Güzelbahçe eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Cem Küçükdağ, Konya- Adana yolunda ailesiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ARSLAN DUYURDU

37 yaşında hayatını kaybeden Küçükdağ’ın vefat haberini CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan sosyal medya hesabından duyurdu.

Üstündağ’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Arslan, “Güzelbahçe İlçe Başkanlığım döneminde birlikte çalıştığım eski İlçe Gençlik Kolları Başkanımız değerli kardeşim yol arkadaşım Yaşar Cem Üstündağ’ı trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve partimize başsağlığı ve sabır diliyorum” mesajını paylaştı.

İNCE: ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.  İnce, mesajında “Önceki dönem ilçe gençlik kolları başkanlığımızı yapan yol arkadaşımız Yaşar Cem Üstündağ’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Üzüntümüz büyük. Ailesi, sevenleri ve partimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0