CHP İzmir’de 'Kılıçdaroğlu' teyakkuzu: İlçe başkanlarıyla zirve

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP'li ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçe başkanlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programıyla ilgili bilgi verildiği ve programlara yoğun katılım gösterilmesi yönünde talimat verildiği öğrenildi.

CHP İzmir’de 'Kılıçdaroğlu' teyakkuzu: İlçe başkanlarıyla zirve

CHP İzmir İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 

Önceki gün İzmir’e gelen CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le bir araya gelmişti. Görüşmelerde Kılıçdaroğlu’nun İzmir programıyla ilgili son detaylar görüşülmüştü.

Bugün de İl Başkanı Deniz Yücel ile PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe başkanlarına Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi verildiği ve programa katılımın yoğun olması yönünde talimat verildiği öğrenildi. 

Öte yandan toplantıda CHP Lideri’nin Ödemiş’te çiftçilerle buluşacağı etkinlikle ilgili Küçük Menderes bölgesindeki ilçe başkanlarına özel görevler verildiği ifade edildi. Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran’ın, Ödemiş programının sorunsuz bir şekilde organize edilmesi için görevlendirildiği belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0