CHP İZMİR'İN BAYRAMLAŞMASINDA SEÇİM MESAJLARI: "AKP İKTİDARINDA SON BAYRAM"

CHP'nin bayramlaşma programında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "İnsanlarda ne bayram kutlayacak, ne bayram alışverişi yapacak, ne misafir ağırlayacak ne de tatile gidecek hal bıraktılar....

CHP İZMİR'İN BAYRAMLAŞMASINDA SEÇİM MESAJLARI: "AKP İKTİDARINDA SON BAYRAM"

CHP'nin bayramlaşma programında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "İnsanlarda ne bayram kutlayacak, ne bayram alışverişi yapacak, ne misafir ağırlayacak ne de tatile gidecek hal bıraktılar. Bu bayram milyonlarca insanımız için bayram olmaktan çok uzak. Ülkeyi yöneten şahsım iktidarı, doymak bilmeyen Saray çevresine ve yandaşlarına aktardıkları kaynakları halkımıza çok gördü" dedi.

Kültürpark'taki İzmir Sanat’ta düzenlenen CHP'nin bayramlaşma programına, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimi, ilçe başkanlarının yanı sıra Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Mahir Polat ile CHP Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar da katıldı.

"İNSANLARDA BAYRAM KUTLAYACAK HAL KALMADI"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, şunları söyledi:

"İnsanlarda ne bayram kutlayacak, ne bayram alışverişi yapacak, ne misafir ağırlayacak ne de tatile gidecek hal bıraktılar. Bu bayram milyonlarca insanımız için bayram olmaktan çok uzak. Ülkeyi yöneten şahsım iktidarı, doymak bilmeyen Saray çevresine ve yandaşlarına aktardıkları kaynakları halkımıza çok gördü. İşsiz kalan babalar, anneler ve gençler yalnızlığa terk edildi. 2018 yılından başlayarak ülkece yaşadığımız ekonomik krize, bir de pandemi eklenince yaşam koşulları dayanılmaz bir hal aldı. İşsizlik arttı, birçok esnaf ve işletme ağır ekonomik koşullara dayanamayarak kepenk kapattı, ücretli çalışanlar kısa çalışma ödeneğine, günübirlik güvencesiz çalışanlar açlığa mahkum edildi. Ekonomik sebepli intihar vakalarında ciddi bir artış yaşandı. AKP iktidarının ülkeyi yönetme şekliyle her geçen gün zengin daha da zenginleşti, yoksul daha da yoksullaştı.”

"AKP İKTİDARINDA SON BAYRAM..."

CHP İzmir Milletvekilleri de şöyle konuştu:

- Ednan Arslan: “Umut ediyoruz ki bu bayram AKP iktidarında geçireceğimiz son bayram. Artık bıçak kemikte, artık bu iktidar ülkenin sırtına kambur olmuş durumda. Sonbaharda sandığı getirin bu millet sizinle helalleşsin."

- Mahir Polat: “Heyecanlıyız, yorgun değiliz çok mutluyuz. Çünkü partimizin adım adım iktidara geldiğini görüyoruz. Bu iktidar heyecanını yaşıyoruz. Çok az zamanımız kaldı. Sandığın gelmesini istiyoruz. İzmir marşıyla sizi yollamamıza az kaldı.”

"12 MİLYON FARKLA BİZ KAZANIRIZ"

- Tacettin Bayır: “Hep sevdiklerinizle, sağlıkla iktidar olduğumuz günlerde bayramı kutlamak dileğiyle.”

- Atila Sertel: "Yandaş medya patronları Euro dolar diye tesbih çekiyor, bankaları da ihale diye çekiyor. Türkiye’de halkımız ise gerçekten yoksulluğun en koyu noktasında. Anadolu’yu gezerken bunu görüyoruz. Ben daha ağzımı açmadan CHP’ye oy vereceğini söyleyen AKP’li ve MHP’liyle karşılaştım. İstanbul seçimlerinde İzmir’den gelen telefonlara 150- 200 bin fark olur diyordum. Biz rakamı az tutmuşuz. Nereden bileyim. Şimdi hissediyorum. Bizim duruşumuz net. Tayyip’in karşısında topyekûn kenetlenirsek Cumhurbaşkanlığı seçimini 12 milyon farkla biz kazanacağız.”

"TÜNELDE IŞIK GÖRÜNDÜ..."

Kamil Okyay Sındır: “AKP zulmünden, yoksulluktan, açlıktan, sefaletten kurtulmadığımız sürece bize bayram yok aslında. Biliyoruz ki çok yakın bir gelecekte aydınlık bir geleceğin ışığı var. Tünelde ışık göründü. Bayramlar sevginin dostluğun dile geldiği aile ilişkilerinin bir araya gelerek güçlendirildiği dönemler, günlerdir. Biz de örgüt olarak birbirimizi sevip, saygı duyacağız. Sınırsız koşulsuz, dayanışma içinde olmalıyız.”

İbrahim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0