GÖREV İÇİN YOLLARDAYIM

Değerli okuyucularım, 5- 20 Haziran arası Demokrasi 2 Grubu adına Van, Erzurum ve Artvin’de seçmen davranışlarını izlemek üzere görevlendirildim.

Bu süre içinde torunlarımı görmek için önce Diyarbakır’a seyahatim olacak. Daha sonra bu üç vilayete Demokrasi 2 grubu adına seçmen davranışları konusunda gözlem yapmak için gideceğim. Arkadaşlarım bu görevi bana teveccüh ettiler. Bu süre içinde paylaşımda bulunamazsam okuyucularımdan özür dilerim. Dönüşümde Demokrasi 2 grubumuzun aldığı  CHP’den aldığı istifa kararının (henüz etmedik) nedenlerini de sizlerle paylaşacağım (Beni telefonla arayarak istifa etmemem için konuşan tüm dostlarıma da sonsuz teşekkür ederim).

Okuyucularımızın şunu çok iyi bilmesi gerekir ki, yıllardır emek verdiğimiz partimizin zarar görmemesi için, gürültüsüz patırtısız, partimize ağır eleştirilerde bulunmadan sadece istifayı düşünüyoruz. Herhangi bir oluşuma geçişimiz söz konusu değildir. Bu meyanda istifa etmememiz için bizi Ankara’dan bile aramak gereği duyan sorumlu arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Bu meyanda bir okuyucumun ısrarlı talebini sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisi bir rüyasını anlatmamı istedi: “İzmir’deki millet vekillerinin ad ve soyasını öğrenmek için, YSK’ya müracaat ettim. YSK’nın verdiği cevap ilginçti;  Maalesef İzmir’de CHP Milletvekili yok.” Haydaa… Valla okuyucumun rüyası, benim görüşüm değil. Bu okuyucuma da ne diyeyim, takdir sizin.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet ÇAĞLAR tuzed ege blg bşk
Cevdet ÇAĞLAR tuzed ege blg bşk - 3 yıl Önce

Değerli başkanım Güle güle git güle güle gel sen bize çok lazımsın Ege'nin Sana ihtiyacı var Allah yar ve yardımcın olsun

google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0