“Bu Ülke Bizim”

Gazeteci ve televizyoncu Ali Erol Diker, gündeme dair yorumlarını Ege Ajans okuyucuları ile paylaştı.

“Bu Ülke Bizim”

“Dalgalan sen ay yıldızlı anlı şanlı al kırmızı bayrağım!

Etrafımızı sarmış iç ve dış vatan hainleri, şer odakları, güçleri yetse lime lime paramparça edecekler bu cennet vatanımızı. İman gücünün hakim olduğu, inancın güç ve kuvvetin hakim olduğu, yerin altında yatan erenlerin, evliyaların sahip çıktığı vatanımın ve milletimin koruyucusu yüce Yaradan’ımın kol kanat gerdiği ülkem sizlere emanet. Kimseyi vatansız bırakma Allah'ım.

Ülkemizde  vatanlarını terk edip güvenli ve sığınacak tek ülkenin Türkiye olduğunu olduğunu bilen vatansızlar aramızda cirit atıyor. Her türlü nimetlerinden yararlanıp bir de ihanet etmiyorlar mı işte bu benim bir Türk olarak kanıma dokunuyor.

Bugün ülkemizde Asyalısı, Afrikalısı, Afganlısı, Iraklısı, İranlısı, Suriyelisi ve daha adı ülkesi ve vatanı belli olmayan kaç milletin olduğunu bilmediğimiz bu vatansızlar ülkemizde cirit atarken her türlü nimetlerinden yararlanıp üzerine birde maaş almıyorlar mı? İşte bu benim kanıma dokunuyor. Zorlukta vatanını terk edenin benim ülkeme ne gibi faydası olabilir ki? Bugün cezaevlerinde yatan bu vatansızlar acaba ülkelerinde olsa aynı suçları işleyebilir miydi? Nasılsa Türkiye bu vatansızlara maaşlarını ödüyor, üç beş kuruş da buldukları işten alıyorlar oh ne memleket. Ya benim halkım ve milletim? Sıkı sıkıya sarıldığı, gözünü bile kırpmadan kanının son damlasına kadar canını feda eden asil milletim? Bu hain ve kalleşler yüzünden zor durumda.

Son günlerde kedi köpek kesip yiyeninden, hırsızlığın, dinine vuranlardan, genç kızlarımıza ve kadınlarımıza ve çocuklarımıza tacizden tutun da onuru ve şerefiyle alın teri içinde helal ekmek peşinde olan esnaflarımıza kabadayılık yapanları gördükçe kan beynime sıçrıyor. Her türlü vaadi verip bir türlü sözünde durmayan, bir avuç sözde “Avrupalıyım” diye geçinen alçak ve namussuzun adını duydukça kan beynime sıçrıyor.

Evrensel insan haklarından bahseden sözde dünya lideri Amerika’nın, ayak oyunları ile ülkemi olmadık çıkmazlara sokmasına, vatan hainlerini koynunda besleyip terör ve şer odaklarına her türlü desteği vermesine ve vatanıma, halkımın üzerine saldırttığını gördükçe kan beynime sıçrıyor. Bütün bunları ne benim vatanım ne de milletim hak etmiyor. İçeride siyasi parti liderlerinin birbirini yemesini fırsat bilen yamyamlar ise boş durmuyor, türlü entrikalar peşinde koşmaya devam ediyorlar. Ülke, millet ve devlet olarak biran evvel içimizdeki bu Allahsız, vatansız, vicdansız ve merhametsiz, kalleş, hain, alçak ve şer odaklarını sınır dışı ederiz ülke ve millet olarak hep birlikte derin bir nefes alırız. İşte o zaman biz bize yeteriz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2021, 11:09

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0