BORNOVA KULÜPLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMDEN BAŞKAN İDUĞ'A ZİYARET

Başkan İduğ’a ziyaret

BORNOVA KULÜPLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMDEN BAŞKAN İDUĞ'A ZİYARET

Bornova Kulüpler Birliği’nin geçtiğimiz ay göreve gelen yönetimi ilk ziyaretini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a gerçekleştirdi. İlçe sınırlarında faaliyet gösteren 53 kulüp ile İzmir’de amatörlerin yükünü Bornova’nın çektiğini ifada eden Başkan Mustafa İduğ, “Sizlere başarılar diliyorum, her zaman yanınızdayım” dedi.

Başkanlığını Mustafa Yılmaz’ın yaptığı Bornova Kulüpler Birliği’nin yeni yönetimi, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Mustafa Yılmaz ve aralarında Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Turu’nun da bulunduğu yönetim kurulu, bugüne kadar verdiği destek için Başkan İduğ’a teşekkür ederek, amatörler adına Bornova Belediyesi’nden bekledikleri destekleri dile getirdi.

İduğ’dan alt yapı ve tesisleşme vurgusu

Her zaman amatörlerin yanında olduklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise alt yapı ve tesisleşme vurgusu yaptı. Bornova’da 53 amatör kulübün faaliyet gösterdiğini hatırlatan Başkan İduğ, “İzmir’deki amatör maçların çoğu Bornova Belediyesi’ne ait tesislerde oynanıyor. Biz bunun bilinciyle tüm tesislerimizi yeniliyor, yeni spor tesisleri yapmayı planlıyoruz. Yusuf Tırpancı Sahası’nı da bu doğrultuda profesyonel lig maçlarının oynandığı statları aratmayacak bir görünüme kavuşturduk. Tesisler bizden geleceğin sporcularını yetiştirmek ve sportif başarı sizlerden” dedi.

Kulüpler Birliği’ne yeni yer

Atatürk Spor Komleksi içinde Bornova Kulüpler Birliği’ne yer tahsis ettiklerini de söyleyen İduğ, “Yeriniz hazır. Böylece daha uygun şartlarda bir araya gelip, faaliyetlerinizi yürütebileceksiniz. Kulüp binası olmayan amatörler için de gerekli çalışma ve araştırmaları yapıyoruz. Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir amatör maçlar oynanmıyor. Bu hepimiz için sıkıntılı bir durum. Çünkü spordan uzak kalmamamız gerekiyor. Temennim; tüm önlemlerin alınarak amatör liglerin de bir an önce sağlıklı bir şekilde başlaması” diye konuştu.

Başkan İduğ, Haziran Ayı’nda yapılması planlanan ASKF(İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) genel kurulunda Bornovalı amatörlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini de ifade edelim.

Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa İduğ’a adının yazılı olduğu 25 numaralı forma hediye edildi.

Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Mehmut Turu, Serdan Yaşar, Cafer Çamoğlu, Ümit Arslan, Yalçın Akdeniz ve Nejdet Ün Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 12:32

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0