Bornova Futbol Kulüpleri Dramalı Köşkü'nde Toplandı

Bornova Futbol Kulüpleri Toplandı

Bornova Futbol Kulüpleri Dramalı Köşkü'nde Toplandı

Bugün İzmir Bornova Futbol Kulüpleri, Bornova Dramalı Köşkü’nde toplantı gerçekleştirdi. Bornova Futbol Kulüpleri Başkanı Mustafa Yılmaz’ın moderatörlük yaptığı toplantıya 52 futbol kulübünün 43 tanesi katılım gerçekleştirdi.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un katıldığı toplantıda, Bornova’da futbolun geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. Mustafa Yılmaz, Başkan İduğ’a yeşil- siyah bir forma hediye ederken, Bornova Masterlar Derneği Başkanı Mansur Güncü Sayın İduğ'a plaket verdi.

Başkan İduğ’un desteklerine teşekkür edilirken, Bornova’da bulunan tesislerin yenilenmesinden çok memnun olunduğu belirtildi.

“Hayalimiz Üçüncü Lig”

Başka İduğ: “270 Takımın, 52 Amatör takımının 43’ü burada. Ama bir üçüncü lig takımı yok. Basketbolda, voleybolda yapabildiğimizi, futbolda da yapmak istiyoruz. Hepimizin hayali bir 3. Lig takımı. Türkiye’de bir Altınordu modeli var, Türk oyuncularla final oynadı. Önümüzde böyle bir model varken başka modeller aramamıza gerek yok. Bu modeli Süper Lig oynayan takımlarla birleştirebilirsek çok daha kalıcı olur. Bir 3. Lig takımı çıkartılabilirse, ben her zaman yerel yönetim olarak yanınızdayım ve size destek olacağım. Ancak devamlılık için yeni oyuncuların yetişmesi gerekiyor. Başarı odaklıyım, kalıcı bir sistem yaratılması gerekiyor.” dedi.

“Türkiye’de En İyi Tesise Sahip Bölge Bornova”

Sözlerine; “Tesis sıkıntımız yok. Türkiye’de en iyi tesisler Bornova’da. Oynanan dokuz bin maçın yarısı Bornova’da oynandı. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. İki gündemden biri 3. Lig takımı, bir diğeri ise Amatör Spor Kulüpleri Seçimi. Çıkartılan adaylar içinde, Bornova’daki sayı çoğunluğu düşünülürse Bornovalı bir adayın seçilme şansı var. Seçilecek olan başkanın, yönetim kurulu üyelerini de iyi seçmesi ve amatör sporun yararına hizmet etmesi son derece önemli.” diyerek devam eden İduğ, seçimden önce aday olacak herkese başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 18:02

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0