Beydağlı çocukların yüzme sevinci

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in arka mahallelerdeki çocukları sporla buluşturma hedefi doğrultusunda kurulan 7 portatif havuz çocukları da aileleri de mutlu etti. Beydağ’daki havuzu ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, fırsat eşitliğinin önemini vurgulayarak “Kent merkezindeki çocuğun yüzmek için ne kadar imkânı varsa Beydağ’daki çocuğa da aynı imkanı sağlamak çok önemli” dedi.

Beydağlı çocukların yüzme sevinci

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl üç noktada kurulan portatif havuz sayısı bu yaz 7’ye çıktı. Konak’ta Pazaryeri ve Kadifekale, Bornova’da Meriç, Çiğli’de Yakakent, Beydağ’da Leylak, Menemen’de İsmet İnönü ve Kiraz’da Yeni mahallelerindeki havuzlarda 6 ile 13 yaş arasındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.  

“Başka Bir Hayat Mümkün”

Beydağ’da açılan havuzu ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Özuslu,  “Bu tabloyu görünce bu projenin ne kadar doğru, ne kadar insana dokunan bir proje olduğunu anlıyoruz. Kent merkezindeki çocuğun yüzmek için ne kadar imkânı varsa Beydağ’daki çocuğa da aynı imkanı sağlamak çok önemli. Çocuklarımızın eşitlenmesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in ‘Başka Bir Hayat Mümkün’ mottosunun eseridir. Beydağlı çocuklar ve aileleri ne kadar mutlu, keyifli. Belediyemiz bu hizmeti daha çok çocuğa ulaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Başkanımızın ortaya koyduğu temel felsefe de budur, daha iyi bir hayattır” dedi.  

“Hayatlarında ilk defa havuz görüyorlar”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ise “Başkanımız Tunç Soyer’in arka sıralar ve kırsalda yaptığı destekler çok fazla. Çok memnunuz. Beydağlı çocuklar hayatında ilk defa havuz görüyor. Şu anda 480 çocuğumuz havuza kayıtlı. Haftada iki gün eğitim var. İki öğretmen ve üç görevli personel çalışıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0