Belediye stantlarında renkli görüntüler

Türkiye ve İzmir’i uluslararası arenada tanıtan cumhuriyet mirası olan İzmir Enternasyonal Fuarı(İEF) 91. kez kapılarını açtı. İlçe belediyeleri fuar alanında açtıkları stantlar ile fuarı renklendirdi. İlçelerin tanıtımlarının yapıldığı stantlara ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Belediye stantlarında renkli görüntüler

 İzmir Enternasyonal Fuarı(İEF) 91. kez kapılarını açtı. Fuarda çok sayıda ilçe belediyesi stand açtı. 

Karabağlar Belediyesi 91. İEF'de 

Kültürpark Lozan Kapısı girişi Dikilitaş yanındaki 70, 71 ve 72 nolu Karabağlar Belediyesi standlarını gezip, Karabağlar'la ilgili proje ve çalışmaları görebilecek. Konuklara, Karabağlar Belediyesi'nin Coğrafi İşaret Belgesi aldığı ünlü Kavacık Üzümü ve Kavacık Kadın Üretim Kooperatifi'nin bu üzümle ürettiği farklı lezzetteki ürünler ikram edilecek.


 Karşıyaka rüzgarı

Kültürpark içi, Uzun Havuz alanı, Tarih ve Sanat Müzesi önünde yer alan ve “Sürdürülebilir 1 Karşıyaka” temasıyla hazırlanan Karşıyaka Belediyesi standı, ilk günden yoğun ilgi gördü. 

Buca standına büyük ilgi

 Buca’da bağcılık kültürünü canlandırmak için 13 dönümlük bağda üretim yapan Buca Belediyesi, hasadını gerçekleştirdiği üzümleri misafirlerine ikram etti. Belediyeye ait fidanlıkta yetiştirilen zeytin, bardacık ve Sultaniye üzümü fidanları katılımcılara armağan edilirken ziyaretçilere ayrıca anahtarlık, tohumlu kalem ve kolonya gibi hediyelik eşyalar dağıtıldı.  

Narlıdere’den davet 

Bu yıl 91.kez düzenlenen 11 Eylül 2022'ye kadar sürecek fuara Slow Food ve Terre Madre stantları ile katılan Narlıdere Belediyesi, fuar boyunca yerli ve yabancı misafirlere ilçenin tanıtımını yapacak. Narlıdere sınırları içerisinde hizmet veren gıda işletmelerinin ve Narlıdere Belediyesi Kadın Girişim ve Üretim İşletme Kooperatifi'nin ilçenin yerel lezzetlerini 10 gün boyunca ziyaretçilerle buluşturacağı fuarda; ilçede gerçekleştirilen projeler ve verilen hizmetler hakkında katılımcılara bilgilendirme de yapılacak.

Torbalı Belediyesi İzmir Fuarında yerini aldı

Torbalı Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” projesi kapsamında kendi tarlalarında yetiştirdiği ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıttığı nohut, bulgur, un, zeytinyağı ve reçel gibi ürünler stantlarda tanıtıldı. Torbalı’nın yerel lezzetleri ekonomisi, ticareti ve kültürünün tanıtıldığı stantlarda gelen misafirlere çeşitli ikramlar da sunuluyor.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0