Başkan Başdaş sokaklara indi: 30 yıldır çöp, çamur ve çukuru bitiremediler

AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş, Konak’taki çukurlara tepki gösterdi. CHP zihniyetinin 30 yıldır Konak’ta, “Çöp, çamur ve çukur” siyasetinden öteye geçemediğini söyleyen Başdaş, “Çukurlardan yollarda yürüyemez olduk, otuz yılda Konak, bir asır geriye gitti.” dedi.

Başkan Başdaş sokaklara indi: 30 yıldır çöp, çamur ve çukuru bitiremediler

Kentsel dönüşüm ve çarpık yapılaşma tartışmalarının sürekli yaşandığı Konak’ta, şimdi de ‘Köstebek yuvası’ polemiği başladı. AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda mahallelerdeki içler acısı durumu ortaya serdi. Büyükşehir ve Konak Belediyesinin hizmet üretemediğini ve yolların köstebek yuvasını andırdığını savunan Başdaş “Bırakın yeni yollar açmayı mevcut yollar çöküyor ve çukurlardan araçlar zarar görüyor, Allah korusunun bu çukurlara, çocuklarımız düşer ve telafisi mümkün olmayan acılar yaşarız diye korkuyorum” dedi.

Konak’tan insanların kaçtığını iddia eden Başkan Başdaş, “Denizi gören manzarası ve doğal güzellikleri için bir zamanlar herkesin gelmek için can attığı ilçemizin sokakları, beceriksiz zihniyet yüzünden artık moloz kokuyor. İnsanlar doğalgazı olmayan, çukurlarla dolu, dar sokaklarda yaşamamak için konaktan kaçıyor. Son 13 yılda, ilçemizden 75 bin insan göç etti. Her geçen gün bu göç devam ediyor” dedi.

Gürçeşme Caddesi yılan hikayesine döndü!

Yeşildere Caddesi’ne alternatif olarak planlanan ve Buca trafiğini rahatlatması hedeflenen Gürçeşme Caddesi’nde duran çalışmalar neticesinde, inşaat alanın moloz yığınına döndüğünü, insanların hafriyatlarını gece geç saatler gelip buraya döktüğünü söyleyen AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş, “Gürçeşme Caddesi’nde onlarca ev istimlak edildi ve çalışmalar başladı ama maalesef ilerleme kaydedilemiyor. Bölge şuan terkedilmiş bir şantiye görünümünde. Bölge terkedilmiş bir görünümde olduğu için geceleri gelip buraya hafriyat ve çöp dökülüyor. İzmir’in göbeğinde 21. Yüz yılda Konak bunu hak etmiyor” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0