ALTAY’DAN ADA BEBEĞE BÜYÜK DESTEK

İzmirli SMA hastası minik Ada'nın tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında sona yaklaşılırken, Altay camiası tedavi için zamanla yarışan Dalarslan ailesini yalnız bırakmadı.

ALTAY’DAN ADA BEBEĞE BÜYÜK DESTEK

İzmir'de bir zincir markette yönetici olarak çalışan Koray Dalarslan ve anaokulu öğretmeni Burçin Dalarslan çiftinin kızları Ada'ya, 8 aylıkken SMA Tip 2 teşhisi konuldu. Şu an 19 aylık olan ve en geç 2 yaşına kadar tedavisinin başlaması gereken bebekleri Ada için sadece ABD’de yapılabilen ve maliyeti yaklaşık 18 milyon TL olan ZolgenSMA gen tedavisinin gerçekleşmesi adına yardım kampanyası başlatan Dalarslan ailesi Altay camiasının desteğiyle umutlarını arttırdı.

SİYAH-BEYAZLILAR SEFERBER OLDU

Sosyal medya ve basın aracılığıyla dikkat çeken ve tüm Türkiye’nin destek verdiği aile 6 aylık süreçte tedavi için ihtiyaç duyulan meblağın büyük kısmını toplarken, tedavi için zamanla yarışan Dalarslan çifti Altay Spor Kulübü’nden gelen desteğe teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, kulüp yöneticilerinden Zeki Sökmen, Murat Günaçtı ve Gökhan Kışla, Siyah-Beyazlıların Teknik Direktörü Osman Özköylü, camianın efsane kaptanı Ayfer Elmastaşoğlu, futbolcular Erhan Çelenk, Marco Paixao, Cihan Topaloğlu, Deniz Kadah, Tolga Ünlü, Kazımcan Karataş ve geçtiğimiz sezon Lyon’a transfer olan Cenk Özkacar, Ada bebeğin amcası Orçun Dalarslan’ın instagram üzerinden yaptığı yayına katılarak kampanyaya bağışta bulundular.

Yayın sonrası gelen destekle ABD yolculuğu için hazırlıklarına başlayan Dalkılıç ailesine geçmiş olsun, Ada bebeğe de acil şifa dileklerini ileten Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu; ‘‘Ümit ediyoruz ki Ada en kısa zamanda sağlığına kavuşarak İzmir’e dönecek. Ada ve benzer şekilde bu hastalıkla mücadele eden çocuklarımıza yapılan destekler gerçekten çok değerli. Bu gece Büyük Altay’ın bir mensubu ve başkanı olmaktan bir kez daha büyük gurur duydum. Örnek bir dayanışmayla aileye destek veren camiamız başta olmak üzere konuya duyarsız kalmayan herkes sonsuz teşekkür ederim.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0