ALTAY’DA TARAFTARIN TEPKİSİ BÜYÜK

Altay'da tepki büyük

ALTAY’DA TARAFTARIN TEPKİSİ BÜYÜK

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Yücel İldiz ile yolların ayrıldığı Altay’da, hafta sonu oynanan Eskişehirspor maçına teknik direktörsüz çıkılmış, siyah-beyazlıların rakibini farklı bir skorla mağlup etmesine rağmen taraftarlar kulüpteki huzursuzluğa dair tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirmişlerdi.

 “Kulüpler İstediği Gibi Stadımızı Ziyaret Edebilir”

   Yaşanan gelişmeler üzerine Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, pazartesi akşamı Altay 1914 Taraftarlar Derneği’nin sosyal medya hesabında ki canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları yanıtladı. Başkan Ekmekçioğlu’na Altay Alsancak Stadı, kulübün mali tablosu, yapılan transferler ve teknik direktör seçimine dair birçok soru yöneltildi.

   Altay Alsancak Stadı’na dair geçtiğimiz günlerde Altınordu tarafından gerçekleştirilen ziyaret ve stadın kime tahsis edileceğine dair sorulan soruları yanıtlayan Ekmekçioğlu; Diğer kulüpler istediği gibi stadımızı ziyaret edebilir, bizim olanı tekrardan gündeme taşımak gibi bir amacımız yok, dedi.

   Genç Başkan, kulübün mali tablosu ve yapılan transferlere dair yaptığı açıklamalarda ise toplam borcun 88 milyon lira olduğunu ve yıllık gelirinin ise 15 milyon lira olduğunu ifade etti.

 “Taraftarlar Özköylü’yü İstemiyor”

   Öte yandan Yücel İldiz’le yolların ayrılmasının ardından, Altay geçtiğimiz hafta teknik direktörlük için Hikmet Karaman’la prensipte anlaşmış ancak anlaşma imza aşamasında suya düşmüştü. Bunun üzerine teknik direktörlük için arayışlarına devam eden Altay’da Osman Özköylü ile prensipte anlaşıldığı bilgisi basına yansıdı. Osman Özköylü ile anlaşılmasına tepki gösteren taraftarların yönelttiği bir diğer soru da teknik direktörlük için yapılan seçim oldu. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Osman Özköylü ile yapılan anlaşmayı doğrularken, Osman Özköylü’nün 9-10 kişilik bir listeden seçildiğini ve yapılan görüşmelerde Özköylü’nün oyun planının yönetimi ikna ettiğini dile getirdi.

 “Taraftar Anketinden Olumsuz Sonuç Çıktı”

   Canlı yayın sonrasında yapılan taraftar anketinde “Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun cevaplarını samimi buluyor musunuz?” ve “Takımın başında Osman Özköylü’yü görmek istiyor musunuz?” sorularına taraftarların çok büyük bir bölümünün “Hayır” cevabını vermesi dikkat çekti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0