AK Partili Şahin'den Yücel'e 'helikopter' yanıtı: Git Soyer'e sor!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, dün gece Çeşme'de çıkan orman yangınlarında gece görüşlü helikopterlerin gelmediği yönünde bir eleştiri getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e yanıt verdi. Şahin, "CHP'nin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, destek vereceğine provakasyon peşinde. Sen git önce, 'Helikopter alacağım' diye vatandaştan para toplayan Tunç Soyer'e sor 'paralar nerede' diye.” diye seslendi.

AK Partili Şahin'den Yücel'e 'helikopter' yanıtı: Git Soyer'e sor!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün gece İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Ovacık mevkiinde çıkan yangın bölgesine giderek söndürme çalışmalarını yerinde takip etti. 

YÜCEL: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gece görüşlü helikopterlerin yangın bölgesine gelmediği yönünde bir eleştiride bulunan Yücel, “Çeşme Ovacık mevkiinde başlayan ve gece geç saatlere kadar süren yangın mahallinde incelemelerde bulunduk. Yangını kontrol altına almaya çalışan tüm ekiplere sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca gece görüşlü helikopterleri göremediğimiz için hayal kırıklığı yaşıyoruz ve öfkeliyiz” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN: DESTEK VERECEĞİNE PROVOKASYON PEŞİNDE

Yücel’in bu sözlerine AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin’den yanıt geldi. Şahin, sosyal medyadan Yücel’e şu sözlerle tepki gösterdi:

“Orman işçisi ile itfaiyesi ile vatandaşı ile canhıraş bir şekilde yangınla mücadele ediliyor; CHP'nin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, destek vereceğine provakasyon peşinde. 

Sen git önce, 'Helikopter alacağım' diye vatandaştan para toplayan Tunç Soyer'e sor 'paralar nerede' diye.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0