AK Partili Kaya'dan Soyer'e: Beceriksizlikte çıtayı yükseltti!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Bornova'da katıldığı programlarla sürdürdü.

AK Partili Kaya'dan Soyer'e: Beceriksizlikte çıtayı yükseltti!

Kaya, Bornova'yı karış karış turlayarak, sabahın erken saatlerinde başladığı programını gecenin geç saatlerine kadar devam ettirdi. Kaya, "CHP'li Soyer vatandaşın sorunlarına karşı duyarsızlıkta, ilgisizlikte ve beceriksizlikte çıtayı yükseltti. İzmir'in her köşesine gidiyoruz, hemşehrilerimizden duyduğumuz ortak bir ses var. CHP'li büyükşehir belediyesinin sorumsuzluğu, beceriksizliği, duyarsızlığı, ilgisizliği vatandaşlarımızı bezdirmiş durumda. CHP'li Soyer, beceriksizlikte çıtayı sürekli yükseltiyor. Bu konuda kendisiyle yarışıyor" dedi.

Kaya, programlarına Bornova'da bulunan Yörük Dernekleri ve Ege Bölgesi Yörük Türkmen Federasyonu üyeleriyle kahvaltıda buluşarak başladı. İnönü Mahallesi Muhtarı Musa Işık'ı ve Naldöken Mahallesi Muhtarı Mustafa Özgen'i ziyaret eden Kaya, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Daha sonra Altındağ'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na konuk olan Kaya, Başkan Tayfun Çıracı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Naldöken ve Altındağ'da esnaf ziyaretleri de yapan Kaya, bölge sakinleriyle sohbet etti. Çamdibi Egeliler Kültür Derneği yönetiminin daveti üzerine buraya da uğrayan Kaya, Çamdibililerle bir araya geldi.

NALDÖKEN'E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Naldöken Mahallesi'ndeki temasları esnasında vatandaşların doğalgaz talebi üzerine hemen gerekli yerlerle temas kuran Kaya, doğalgaz alt yapısı olmayan bölgelerin yatırım kapsamına alınacağının sözünü aldı. İzmir genelinde doğalgazı köylere kadar ulaştırdıklarını hatırlatan Kaya, şehir merkezinde ise belediyelerin planlama yapmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirtti. İmarla, planlamayla ilgili yaşanan sorunlardan dolayı doğalgaz alt yapısının tesis edilemediği bölgelerin mağduriyetini gidermek için çaba gösterdiklerini ifade eden Kaya, "İzmir'de şehrin göbeğinde 25 senedir planlaması yapılmayan yerler var. Planlama yapılmaması, bölgenin daha düzenli ve konforlu bir yerleşim alanı haline gelmesinin önündeki en büyük engeldir. Doğalgazla ilgili bazı bölgelerimizde yaşanan sıkıntıların da temel sebebi bu. Biz her şeye rağmen mücadeleye devam ediyoruz. İl merkezimiz ile birlikte ilçelerimizde, hatta kırsalda, köylerimizde de yaşam kalitesini yükseltmek, hava kirliliğini ortadan kaldırmak, daha yeşil ve temiz bir çevre için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Naldöken'de doğalgaz alt yapısı olmayan bölgelerde gereken çalışmalar süratle yapılacak" şeklinde konuştu.

Kaya, Bornova'daki programları çerçevesinde, partisinin Naldöken Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu ve 1528 No'lu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya geldi. Son olarak AK Parti Bornova İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0